Genesis Vision trading platform live op 30 oktober

Genesis Vision trading platform live op 30 oktober

Genesis Vision (GVT) is gelanceerd in november 2017 na een zeer succesvolle ICO.  Genesis Vision creeërt een dienst waarmee managers, brokers, handelaars, beurzen en andere financiële instrumenten via één interface toegang hebben tot een breed scala aan activa.

Het Genesis Vision-project richt zich op de markt voor vertrouwensbeheer en brengt professioneel activabeheer naar het blockchain-ecosysteem. Sinds de introductie heeft Genesis Vision’s native token (GVT) een gestage groei doorgemaakt en zit momenteel op $15.92.

De Alfa test is afgelopen en zitten nu in de Beta fase die op het einde zit want er is aangekondigt dat het platform op 30 oktober live zal zijn.

Huobi

En als je live gaat is er niks mooier dan van start gaan met een goede partnerschap. Genesis Vision Managers zal als eerst beschikbaar zijn op Huobi Global.  Huobi is op dit moment de op twee na grootste crypto-exchange ter wereld met dagelijks volume. Huobi werd in 2013 opgericht als een crypto-exchange, oorspronkelijk alleen handelend met BTC. Nu beschikt Huobi over meer dan 100 verschillende activa en wordt met recht “het financiële centrum van digitale activa” genoemd.