Qtum gaat samen werken met Amazon Web Services

QTUM heeft een partnerschap aangekondigd met Amazon Web Services (AWS).

QTUM en AWS werken samen aan de uitbreiding van blockchain-serviceaanbiedingen in een poging om Blockchain-as-a-Service (BaaS) via AWS tot stand te brengen. Deze diensten zullen voornamelijk zijn gericht op het creëren van oplossingen op bedrijfsniveau.

QTUM biedt een smart contract ontwikkelingsplatform op AWS. AWS-gebruikers en -ontwikkelaars hebben nu de mogelijkheid om smart contracts  te ontwikkelen en te lanceren via een Amazon Machine Image (AMI). De AMI bevat Qtum Core, Solidity en Qmix web IDE. Terwijl het platform groeit en zich ontwikkelt, zullen AWS en QTUM hun serviceaanbod uitbreiden met functies die expliciet zijn gebouwd voor eindgebruikers, ontwikkelaars en zakelijke klanten.

Met meer dan 5.000 nodes over de hele wereld is QTUM de ideale eerste BaaS-partner voor AWS. Volledige  QTUM-nodes kunnen in slechts 2 minuten worden gestart, met alle nodige ontwikkeltools en bibliotheken. Het QTUM-platform maakt gebruik van een consensus-of-stake (PoS) -consensusmodel om de computationele uitdagingen te verminderen en de schaalbaarheid op het hele platform te vergroten. QTUM ondersteunt ook een free-tier van AWS EC2-instanties.

Het hybride platform van QTUM maakt gebruik van een Account Attraction Layer. Dit als een interface om een ​​bitcoin-achtige blockchain samen te voegen met de Ethereum Virtual Machine, waardoor het eenvoudiger wordt om breed gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

 

qtumchart

Deel dit bericht