H&M opent toch geen winkel in de metaverse

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat H&M de eerste winkelgigant zou zijn die een officiële, volledige winkel zou gaan openen in de metaverse. Nu wordt echter naar buiten gebracht dat dit nieuws onwaar is. Helaas, voor nu open H&M dus nog geen winkel in de metaverse.

Het nieuws over de H&M-winkel

Het gerucht kwam de wereld in nadat CEEK, een bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren van ervaringen in de metaverse. Zij tweetten namelijk een metaversewinkel-concept, waarin zij lieten zien hoe een CEEK-metaversewinkel eruit kan zien. Voor dit concept gebruikten zij het merk H&M, om dus te laten zien hoe een H&M-winkel er in de metaverse uit zou kunnen zien.

Na deze tweet gingen mensen ervan uit dat H&M deze winkel daadwerkelijk geopend zou worden. Twitter ging los en verschillende nieuwssites plaatsten het nieuws dat H&M de metaverse zou betreden.

CEEK plaatste onlangs echter een tweede tweet, waarin zij aangeven dat het slechts een concept is. Het is (nog) geen officiële store en de fans hoeven deze voorlopig dus ook nog niet te verwachten. Wel geven zij hierbij aan dat dit concept daadwerkelijk gepresenteerd is aan H&M en mochten zij geïnteresseerd zijn zou het dus wel kunnend dat we deze winkel binnenkort daadwerkelijk in de metaverse zien. 

Laten we het hopen, want het zou natuurlijk wel erg goed nieuws zijn voor de metaverse, en crypto in zijn geheel. Wil jij meer weten over de metaverse? Of vroeg op de hoogte gebracht worden van nieuwe projecten? Dat kan! Wordt lid van onze VIP-groep, waarin we klaar staan om al je vragen te beantwoorden, maar ook om je TA-calls te geven en fundamentele analyses te presenteren, en nog veel meer!

Het bericht H&M opent toch geen winkel in de metaverse verscheen eerst op CryptoBieb.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht