Leestijd: 2 minuten

Cryptotraders werken meestal vanuit huis, maar de taak van trading kan zelfs vanuit het comfort van je eigen huis stressvol zijn. Het is moeilijk om een ​​onvoorspelbare markt te voorspellen en het maken van de juiste stappen is essentieel voor het beheren en laten groeien van je portefeuille, vooral bij het verhandelen van cryptocurrencies. Dit is de reden waarom traders investeren in het creëren van de perfecte bureau-opstelling om de stress van trading tegen te gaan, de focus te verbeteren en de kans op succes te vergroten. In dit artikel behandelen we de essentiële vereisten voor het creëren van de perfecte opstelling van je tradingbureau.

Zoek een afleidingsvrije en rustige omgeving

Om online te traden, moet je de rustigste plek van je huis kiezen. Lawaai wordt door de meeste traders vermeden omdat het de productiviteit verstoort en vermindert. Het is geen goed idee om je thuiskantoor op te zetten in een drukke kamer. Wel kan je bijvoorbeeld posters ontwerpen online met gerelateerde slogans aan crypto of met motivatie slogans. Deze kunnen je een boost geven op moment dat de stress het alsnog even overneemt. 

Koop een verstelbaar trader bureaumeubel

Dus, wat is het verschil tussen een gewoon bureau en een opstelling van een trader bureau? De belangrijkste verschillen worden bepaald door de volgende elementen:  ergonomie, kwaliteit en prijs. Een bureaumeubel voor een trader is, in tegenstelling tot standaard kantoormeubilair, ontworpen, op maat gemaakt en aanpasbaar om te voldoen aan de specifieke behoeften van individuele trader. Deze omvatten het aantal en het totale gewicht van beeldschermen, de grootte en indeling van het kantoor, kleur en esthetiek, evenals onderhoudsservices en garanties na verkoop.

Overweeg om er een sta-bureau van te maken. Dat is beter voor je rug dan wanneer je de hele dag neerzit. Je kunt gemakkelijk verschillende verstelbare bureau-opties vinden die ideaal zijn voor traders en het is raadzaam om voor een sta-bureau te gaan. Traden vereist dat je de hele dag zit, wat op de lange termijn schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Het is dus raadzaam om een ​​bureau te hebben waarmee je je posities kunt wijzigen wanneer dat nodig is, zodat je de beste munten op de cryptomarkt kunt blijven verhandelen.

Gebruik een traders computer 

Elke handelsdeskconfiguratie moet een traders computer hebben, die deze traders in staat stelt om snel en effectief grote hoeveelheden financiële gegevens te raadplegen en te analyseren. Voor traders is het vermogen om in realtime weloverwogen beslissingen te nemen essentieel, dus een sterke en betrouwbare computer is een noodzaak.

Verwerkingskracht is een van de meest cruciale aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren van een traders computer. Voor traders is het vermogen om snel enorme hoeveelheden gegevens te evalueren van cruciaal belang, daarom is een sterke CPU noodzakelijk. Een eersteklas grafische kaart kan cruciaal zijn voor handelaren die software voor grafieken en trendanalyse gebruiken.

Geheugen, of RAM, is ook een cruciale overweging. Voor traders die talloze datastromen en traders platforms tegelijkertijd open moeten houden, is het van essentieel belang dat een computer veel apps tegelijkertijd goed kan uitvoeren.

Snel internet

Om elke beweging in de markt bij te houden, moet je investeren in de krachtigste supersnelle internetverbinding die je je kunt veroorloven. Hoewel het voor de hand liggend lijkt, is een consistente en betrouwbare internetverbinding vereist voor de serieuze dagtrader.

Het artikel Hoe creëer je de ideale opstelling om crypto te traden  verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!