De Bitcoin Consultant heeft weer een nieuwe video voor jullie klaarstaan! In de video van deze week bekijk ik de koers van ripple (XRP), kan de altcoin die centraal staat in de XRP rechtszaak met 23% pumpen? Uiteraard werp ik ook een blik op bitcoin (BTC), ethereum (ETH), een aantal traditionele instrumenten en het laatste crypto nieuws.

Handel samen met Crypto Insiders

Wil jij up-to-date blijven, meer technische analyses ontvangen of hier vragen over stellen? In de Crypto Insiders Discord groep bediscussiëren we het laatste crypto nieuws en delen onze analisten de nieuwste koersanalyses als eerst met jullie. Door dagelijks kennis met elkaar te delen, proberen we samen de markt een streepje voor te blijven. Ben je nog geen lid? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina, je kunt de eerste 30 dagen gratis uitproberen!

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

The post Analyse: Kan XRP met 23% pumpen? De Bitcoin Consultant bekijkt de koersen
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!