bitcoin analyse

KDW Crypto Advice Bitcoin update 9-10

KDW Crypto Advice Bitcoin update 9-10

Iedereen vraagt zich momenteel af wat de volgende zet van Bitcoin zal zijn. Een lastige vraag, zelfs voor de meest ervaren analisten. Wij hebben nog eens aandachtig over de charts gekeken en we kunnen jullie in ieder geval vertellen dat er een grote prijsverandering op komst is.

We de daily chart erbij. We bevinden ons momenteel boven de 20SMA (middelste blauwe lijn) en dit is positief voor de bulls en je kunt het als een (3/5) support beschouwen. De bulls hebben enkele keren geprobeerd om de resistance te breken. Dit is niet gelukt en je zag nauwelijks toenemend volume. Buiten dat heeft dit BTC wel een stapje hoger gebracht en fluctueren we nu binnen de $6600 en $6650 range. Blijven we boven de $6650 is dit bullish.

Ook zien we een ascending triangle vormen wat van nature een bullish patroon is. Een steuntje in de rug voor de bulls zullen we maar zeggen. Dit neemt overigens niet weg dat er een opstapeling van resistance area’s op de loer liggen. We hebben nog te maken met: een high resistance ($6730), een FIB level ($6885) en uiteraard de long term descending triangle resistance (~$6750).

Hou het in de gaten! De bollinger band squeeze en de ‘Historical volatility indicator’ geven beide aan dat we een erg sterke prijsverandering gaan mee maken binnen niet al te lange tijd. De HV indicator staat extreem laag, de laatste keer dat hij zo laag stond was circa 2016. Dit heeft een bull run tot gevolg gehad. Vergeet niet dat dit ook een “Bear run” tot gevolg kan hebben als het negatief uit pakt!

Neem gerust eens een kijkje in onze KDW Telegram groep als je vragen hebt of als ons werk je interesseert. Stay tuned en trade safely!