bitcoin analyse

KDW Crypto advice BTC update 6-11

KDW Crypto advice BTC update 6-11

Om een idee te krijgen wat BTC gaat doen kijk ik vaak naar de charts op meerdere exchanges om een goed beeld te kunnen vormen van de huidige koers en eventuele patronen die gevormd worden. In dit geval gaan we kijken naar de chart van Bitmex en Bitfinex.

Op Bitfinex lijkt het er op dit moment op dat BTC een descending triangle vormt, wat in essentie een bearish patroon is, maar in de cryptowereld gebeurt het ook vaak dat we naar boven breken uit zo’n patroon. Naast dat $6436 de onderkant van het patroon vormt, zitten we op de 4H chart nu ook op de 21 en 55 ema, die ons hier dus extra support geven.

btc analyse
https://www.tradingview.com/x/d1l6NxAe/

Mochten we door deze support/onderkant triangle zakken dan verwacht ik dat we richting de uptrending lijn gaan op ongeveer $6380 en mochten we hier doorheen vallen dan zit er nog veel support op $6200.

btc analyse
https://www.tradingview.com/x/ZltnzraB/

Op Bitmex lijkt het er eerder op dat we momenteel een bullflag vormen, en dat is uiteraard een bullish patroon. De bovenste dalende trendlijn van de patronen(het beste zichtbaar op de 1H chart) is echter voor zowel Bitmex als Bitfinex hetzelfde. Ik verwacht daarom ook dat als we hier doorheen breken dat we wederom ~$6500 gaan opzoeken, maar acht de kans niet heel groot dat we daar deze keer direct doorheen komen. Mochten we hier wel doorheen komen dan zit de volgende resistance op $6600 en een grote resistance op $6800.


https://www.tradingview.com/x/iDNDZADu/

Al met al lijkt het er dus op dat we eerst nog even tussen de uptrending lijn (momenteel op $6380) en ~$6500 blijven bewegen zolang we geen groot bullish of bearish nieuws gaan krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

Voor een dagelijkse BTC update ter aanvulling van de huidige update kunt u overwegen om het KDW Telegram channel te joinen. Stay tuned en trade safely!