KDW_Crypto BTC update 25-3-2019

Bitcoin (Bitfinex)

Er staat hoge volatiliteit voor de deur bij Bitcoin. We komen op een belangrijk punt als we kijken naar het mid/long term sentiment van BTC. Echter is de vraag nu of dit richting de $5000 zal zijn of terug naar de $3600. We duiken met jullie in de charts om te kijken wat de meest waarschijnlijke uitkomst zal zijn.

Weekly
De weekly chart kan een veelbelovende chart zijn voor de longterm prijsactie van BTC. Het bodempatroon wat we aan het vormen zijn geeft ons de mogelijkheid om oude support/resistance op te gaan zoeken rond de $5000. Hier kunnen we natuurlijk wel pas op in gaan spelen als de neckline resistance weet te breken en er vervolgens een mooie weekly close weet te ontstaan.

Recent is te zien dat de neckline al twee keer is getest, maar tevergeefs. Er ontstaat nu wat pullback en het is de vraag of de huidige channel (1,5 mnd oud) weet te houden. Mochten we hier onder komen dan verwachten we een relatief sterke daling en waarschijnlijk tot aan $3600.

Daily
Hier is de channel duidelijk op te zien. De bodem ligt momenteel op ~$3990. Weten we hier door te zakken en vervolgens ook nog door de $3940 dan zullen we spoedig de $3600 op gaan zoeken.

Mocht de channel houden dan kunnen we een retest van de upper resistance verwachten!

4h
Deze chart neemt een neutraal tot bearish postuur aan. De prijs is recent teruggekocht tot boven een horizontale support. Het is even de vraag of en anders hoelang we hier boven weten te blijven. De 100EMA doet het ook goed op de 4h chart. Diverse keren hebben we hier support op gevonden.

Conclusie
Aan de hand van de informatie die momenteel terug te zien is op de chart lijkt het ‘t meest waarschijnlijk dat we de trendlijn op $3600 opnieuw gaan bezoeken. De bulls presteren vooralsnog erg slecht en hopelijk zullen we in de toekomst meer bullish momentum gaan zien. Mochten we overigens boven de $4050 uit weten te stijgen dan zullen we de neckline vrijwel zeker opnieuw gaan testen.

Relevante Fibonacci support lijnen:

$3950

$3740

Dit was een update van KDW Crypto. Join de KDW Telegram groep en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en pik regelmatig een call mee.

Deel dit bericht