Klaar met hoge kosten in Crypto? Kies dan Solana, Binance Coin, of Gnox token

Hoge transactiekosten zijn vaak een grote last voor de gemiddelde crypto gebruiker. Wanneer het uitvoeren van transacties duurder zijn dan de waarde van de transactie zelf, is het begrijpelijk dat veel gebruikers gefrustreerd raken. Als cryptocurrencies de toekomst moeten zijn, waarom kost het dan zoveel om een simpele transactie te maken? Hoewel decentralized finance (DeFi) veel voordelen biedt, moeten transactiekosten omlaag om het naar de mainstream te brengen.

Ethereum (ETH) is al een lange tijd een van de grootste cryptocurrencies en de ruggengraat voor vele applicaties. Echter, wat momenteel Ethereum erg tegenhoudt, zijn de extreem hoge transactiekosten. Wanneer gas fees hoger zijn dan de waarde van je transactie, wil je het simpelweg niet gebruiken. Hoewel Ethereum 2.0 belooft vele van deze problemen op te lossen in de toekomst, kijken we hier naar cryptomunten die je nu al kunt gebruiken tegen lage kosten. We nemen een kijkje naar Binance Coin, Solana en de Gnox token.

Binance Coin (BNB)

Binance coin (BNB) kun je gebruiken om transactiekosten te dekken op de Binance exchange. De kosten op Binance zijn al erg laag, waarbij het aankopen of traden van crypto slechts 0.1% kost. Binance is een van de meest populaire exchanges in de crypto-wereld en biedt vele verschillende diensten, zoals de mogelijkheid om een groot scala aan altcoins te kopen, verkopen of te traden. Via Binance Coin worden al deze handelingen makkelijker of goedkoper gemaakt.

Solana (SOL)

Solana (SOL) is een populaire coin in de crypto-community, onder andere door de lage transactiekosten. Dit zet Solana een stap voor op de concurrentie en in een korte tijd is Solana gestegen tot een van de grootste altcoins in de crypto-wereld. De lage kosten, slechts $0,00025 per transactie, zijn een resultaat van de grote “block size.”

Gnox Token (GNOX)

Gnox token (GNOX) verschilt van Binance Coin en Solana en hanteert een “sales tax” (omzetbelasting) van 10%. De opbrengsten van de sales tax worden verdeeld over de GNOX holders. Wellicht vraag je je af waarom de Gnox token met een 10% sales tax thuis hoort in dit artikel over “lage transactiekosten”, maar de opbrengsten op het Gnox netwerk kunnen op de lange termijn oplopen en in waarde stijgen.

De GNOX sales tax is een innovatief concept. Een deel van deze sales tax fee wordt elk uur terug betaald aan alle houders van GNOX. 6% van de totale transactiekosten wordt uitbetaald naar GNOX’s eigen fonds. Deze inkomsten worden vanuit het fonds weer geherinvesteerd in ander “high-yield” crypto projecten ten behoeve van de GNOX houders. De verdiensten van het fonds worden vervolgens elke maand uitbetaald aan elke Gnox token houder. Oftewel, de hogere initiële transactie kosten kunnen op de langere termijn de houders juist geld laten verdienen. Het is een ideale mogelijkheid voor als je op zoek bent naar een passief inkomen door simpelweg de token vast te houden. Daarbovenop maakt GNOX investeren voor je makkelijk. In een omgeving waar DeFi investeringsstrategieën vaak complex zijn, neemt GNOX dit werk voor je over. Alle GNOX houders krijgen ook een stem in het beleid van de fonds.

Conclusie

Hoewel de initiële transactie kosten van GNOX hoger zijn dan bij andere crypto-netwerken, biedt GNOX een unieke alternatief. Houders van GNOX tokens kunnen op de langere termijn een passief inkomen verdien en daarmee zijn of haar transactiekosten er terug uithalen. Dat is een mogelijke reden voor de verhoogde interesse in GNOX.

Voor meer informatie:


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Klaar met hoge kosten in Crypto? Kies dan Solana, Binance Coin, of Gnox token
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht