Nederlands project Attrace gaat volgende week live met token sale op dit platform. Zo doe je mee!

Het Nederlandse Attrace lanceert binnenkort ‘s werelds eerste ‘trustless referral network.’ Het team van Attrace houdt volgende week een initial dex offering (IDO) om nieuwe investeerders aan te trekken. Ben je benieuwd wat Attrace is en hoe je aan deze IDO mee kunt doen? Lees dan snel verder!

Wat is Attrace?

In de opkomst van de ‘getokeniseerde economie’ mist nog een essentieel element en dat is een open en transparant netwerk voor affiliate marketing. Attrace bouwt een marktplaats waar verwijzingen als non-fungible tokens, of NFT’s, verkocht kunnen worden. Dat zorgt voor een eerlijk en open systeem voor alle participanten.

Met behulp van smart contracts wordt een netwerk ontwikkeld dat garandeert dat alle partijen de juiste beloningen ontvangen. Het nieuwe netwerk zal als eerst Ethereum ondersteunen, maar in de toekomst worden daar meer blockchains aan toegevoegd, waaronder de Binance Smart Chain.

Het team van Attrace heeft een kantoor in Amsterdam, maar is voornamelijk een internationale onderneming met teamleden vanuit de hele wereld. Het team wil zich ontplooien tot een ware decentralized autonomous organization (DAO) waarmee het netwerk eigendom wordt van de community.

ATTR en de Initial Dex Offering

Het nieuwe platform wordt ondersteund door de ATTR token, een zogeheten utillity en governance token. Dat houdt in dat ATTR bezitters mee kunnen stemmen over belangrijke beslissingen omtrent het netwerk en beloningen kunnen verdienen via staking.

Attrace organiseert volgende week een IDO voor de ATTR token. Een IDO lijkt op een initial exchange offering (IEO), maar vindt plaats op een gedecentraliseerde exchange, of DEX. Het betreft een soort voorverkoop van tokens om het project te financieren.

De IDO van ATTR is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op het ‘MISO’ launchpad van SushiSwap. MISO staat voor Minimal Initial Sushiswap Offering. 15 miljoen ATTR tokens kunnen met ethereum (ETH) gekocht worden. De prijs van een ATTR token ligt op 0,00000533 ETH. De IDO begint op 19 juni om 12.00 uur Nederlandse tijd. Op 22 juni wordt ATTR genoteerd op de DEX van SushiSwap

Als je mee wil doen, moet je eerst een know-your-customer (KYC) procedure doorlopen via ido.attrace.com. De procedure is vanaf vandaag toegankelijk. Vervolgens moet je een crypto-wallet, zoals MetaMask, koppelen op de MISO website. Zodra de IDO begint kun je gelijk je ETH omzetten naar ATTR.

The post Analyse: Nederlands project Attrace gaat volgende week live met token sale op dit platform. Zo doe je mee!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht