OKEx Amsterdam: Meet Us on The Moon

OKEx Amsterdam: Meet Us on The Moon

Ontmoet ons in de hoofdstad van Nederland op 9 oktober 2018 en geniet van een avond vol gesprekken, weggeefacties, drankjes en hapjes.

sprekers:

Arnold Daniels – Lead Architect, LTO Network

Ervaren web- en blockchainontwikkelaar en een felle voorliefde voor open source, Arnold is een software engineer met meer dan 20 jaar ervaring en een gecertificeerde AWS architect. Hij is een voormalig Lead Software Engineer van Cloud9 IDE, die in 2016 werd overgenomen door Amazon en nu medeoprichter en technisch leider van LTO Network.

Simon Rikmenspoel – oprichter en hoofd van het product, Hiway

Simon, een serieuze ondernemer, tikte in op de blockchain-industrie vanwege zijn grote passie voor de technologie. Nadat hij de inefficiëntie op de arbeidsmarkt had opgemerkt, besloot hij de arbeidsmarktmarktplaats te veranderen met zijn blockchain-oplossing, Hiway, en hoopt hij de wereld naar een betere plek te veranderen met zijn harde werk.

Etiënne VantKruys – oprichter, Token Research Group

Oprichter van Token Research Group, Etiënne helpt bij het opstarten van veel blockchain bij financiering, strategieën en projectadvisering. Zijn doel is om de grootst mogelijke capaciteiten van startup-projecten te ontsluiten om roadmap-doelstellingen te realiseren. Hij is ook een gepassioneerd spreker en pleit voor de voordelen van blockchain-technologie om een ​​betere samenleving te creëren.

Adrian Silenieks – mede-oprichter, Ignite Agency

Adrian is de mede-oprichter van Ignite Agency, dat bedrijven helpt fondsen te werven via symbolische crowd-sales met strategische benaderingen die bewezen effectief zijn. Ze zijn een divers team van blockchain- en crypto-specialisten met jarenlange ervaring in de industrie en portfolio’s van succesvolle projecten.

Pascal van Steen – oprichter, Spike

Pascal, een ontwerper-gedraaide-ondernemer, is de oprichter van blockchain-marketingbureau Spike. Hij werd overtuigd door de belofte van blockchain-technologie en begon startende blockchain-startups te helpen met marketingstrategieën voor tokenverkoop en gebruikersacquisitie. Hij is ook Head of Growth van Blockport, een sociale crypto-exchange, waarvoor hij hielp met het verkopen van hun token-verkoop binnen 15 minuten.

bron