Rapport: Stablecoin houders USD Coin (USDC), Tether (USDT) en Binance USD (BUSD) investeren zwaar in (GNOX)

In de afgelopen negen maanden zagen we de crypto markt langzaam dalen. Een deel van het geld hebben investeerders weer omgezet in dollars en hebben het dus uit de crypto markt onttrokken. De serieuze crypto investeerders zetten echter hun geld niet om naar dollars, maar naar een stablecoin zoals USD Coin (USDC), Tether (USDT) en Binance USD (BUSD). Het aantal investeerders dat stablecoins bezit staat nu op het hoogste punt ooit.

Crypto whales wachten rustig af totdat zij hun reserves terug kunnen investeren wanneer er weer bullish signalen in de markt zijn. In de tussentijd kunnen zij profiteren van een hoger passief inkomen dan dat zij met de dollar op de bank kunnen.

Maar de vraag nu is, waar laten de whales hun stablecoins?

Gnox (GNOX) biedt gemakkelijke diversificatie voor investeerders 

Een van de plekken waar lange termijn investeerders en early adopters hun geld stallen tot aan de nieuwe bull markt is GNOX, de native token van het Gnox DeFi platform. Gnox biedt wat zij “yield farming as a service” noemen.  

Bij yield farming staken investeerders stablecoins en andere cryptocurrencies in ruil voor rente, ofwel een passief inkomen. Zo lang als dat de activa vast staan in het smart contract produceren zij een rendement. Dit rendement is vaak veel hoger dan dat je kan krijgen op de bank. Het combineren van een lange termijn investering en yield farming is volgens Gnox de toekomst. 

Gnox laat gebruikers deze toekomst betreden zonder dat zij enig onderzoek hoeven te doen en gaan daarna zelf naar de exchange om een diverse portfolio van cryptocurrencies op te zetten. Hierna zoeken ze naar verschillende mogelijkheden voor een passief inkomen door de coins te staken. Dit is veel werk en zeker niet zo gemakkelijk als dat YouTubers dit soms laten klinken. 

Met GNOX hoeft de investeerders de token slechts te kopen en vast te houden. Al het werk wordt naar eigen zeggen door een team van experts gedaan. Het platform zoekt data van alle mogelijke yield farming mogelijkheden. Vervolgens gaat een team van ervaren DeFi analisten deze informatie beoordelen om de meest winstgevende, maar minst risicovolle optie te vinden. Dit laten zij vervolgens aan de investeerders weten en zij kunnen stemmen waar in geïnvesteerd wordt. 

De schatkist wordt gefinancierd door 6% van de aftermarkt verkopen van GNOX. Dit wil zeggen dat elke keer dat iemand GNOX koopt of verkoopt, de schatkist groter wordt. Met andere woorden wordt de schatkist achter de GNOX token steeds groter. Ook krijgen investeerders 1% van de opbrengst van de verkopen zodat hun totaal aantal coins blijft groeien. 

GNOX presale bijna ten einde

Iedereen kan meedoen aan de presale op de Gnox.io website. Het Gnox platform wordt midden augustus gelanceerd, slechts enkele weken vanaf nu. Toch worden er privé al tokens verkocht aan investeerders voordat de token op een exchange staat. De presale eindigt op 12 augustus, waarna alle niet-verkochte tokens worden vernietigd. 

De meeste crypto whales hebben hun vermogen bij elkaar verdiend door initial coin offerings zoals deze. Het team van Gnox geeft aan dat investeerders die als eerst komen de grootste kans hebben om meer geld te verdienen op de lange termijn. Dit komt ook doordat zij langer gebruik kunnen maken van de groeiende schatkist. 

GNOX heeft naar eigen zeggen een grote kans om de eerste DeFi token te worden die door de massa geadopteerd wordt en die voor investeerders veel vermogen kan opleveren.

Voor meer informatie over GNOX:

Doe mee aan de Presale: https://presale.gnox.io/register
Website: https://gnox.io
Telegram: https://t.me/gnoxfinancial
Discord: https://discord.com/invite/mnWbweQRJB
Twitter: https://twitter.com/gnox_io
Instagram: https://www.instagram.com/gnox.io/


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Rapport: Stablecoin houders USD Coin (USDC), Tether (USDT) en Binance USD (BUSD) investeren zwaar in (GNOX)
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht