Ripple (XRP), een digitale valuta gericht op grensoverschrijdende betalingen voor financiële instellingen, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor XRP, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Technische analyse ripple (XRP)

XRP hing langere tijd in een zijwaarts trendkanaal. Daar kwam recent verandering in doordat de koers even hard omlaag vloog, maar daar hielden de analisten van Crypto Insiders al rekening mee. Zij zeiden het volgende in hun meest recente analyse:

“XRP heeft lang in het driehoekspatroon gehangen en wij hadden in een vorige analyse aangegeven dat we een daling verwachtten. Zoals we nu zien, hebben we deze daling naar de onderste blauwe zone bij de $0,4537 precies gekregen.

 

Een hertest van deze blauwe steunzone is mogelijk. Als de koers direct vanuit hier verder weet te herstellen, dan verwachten we de eerste targets te kunnen behalen, welke liggen op de pieken van het driehoekspatroon.

 

Over de langere termijn blijven we bullish. In de Discord groep blijven we de ontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen bij een herstel mogelijk onze posities uitbreiden.”

Datum analyse: 8 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TX2aJPRI/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Ripple (XRP) daalt fors: experts delen nieuwe vooruitzichten verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!