oktober 23, 2021

Schrijver van Rich Dad Poor Dad: ‘Heftige beurscrash komt eraan, investeer nu in crypto’

Robert Kiyosaki is een auteur, zakenman en multimiljonair die vooral bekend is geworden van zijn boek ‘Rich Dad Poor Dad’. Daarnaast heeft Kiyosaki een behoorlijk hoeveelheid volgers op allerlei social media platform en geeft hier financieel advies.

‘Investeer in crypto’

Onlangs heeft Kiyosaki op het social media platform Twitter een soort waarschuwing afgegeven. Volgens hem steeft het globale financiële systeem af op een afgrond. Volgens hem is de Amerikaanse overheid blut en helpen de problemen omtrent de vastgoedreus Evergrande in China niet bepaald mee.

Zijn advies is duidelijk: Om jezelf te beschermen tegen de komende economische crisis moet je investeren in activa zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH), goud en zilver. 

Het is geen verrassing dat Kiyosaki dit advies geeft. Al langere tijd deelt hij regelmatig zijn frustraties over het traditionele systeem van fiat valuta. Hij verwerpt de strategie van het eindeloos bijdrukken van geld door veel overheden. Volgens hem is bitcoin een perfect alternatief voor dit gebrekkige financiële systeem.

Het gaat Kiyosaki niet eens per se om specifiek bitcoin of ethereum. Hij wil simpelweg dat zijn bezittingen los staan van het fiat valuta systeem. Hij verwacht dat dit op instorten staat en zodoende wil hij hier niets mee te maken hebben. 

“Koop gewoon zoveel als je kan op dit moment want de overheid is de pineut. Wij zijn de pineut, onze hele economie is de pineut. We zitten zo diep in de schulden, het is net als zinken in drijfzand en iedereen discussieert over goud, zilver, bitcoin. Koop gewoon iets.”

Het is duidelijk dat Kiyosaki zich grote zorgen maakt over het huidige financiële systeem. Hij investeert in activa zoals goud, zilver, bitcoin en ethereum om zich veilig te stellen voor de eventuele grote crisis. Daarnaast roept hij zijn volgers op hetzelfde te doen. Het maakt niet uit waar je in investeert zolang je jezelf maar veilig stelt, maar bitcoin en ethereum zijn uitstekende keuzes.

Zorg overigens dat je altijd je eigen onderzoek doet en niet afgaat op een enkele tweet. Dit is dan ook geen financieel advies. Meer leren over traden en crypto? Word Insider en probeer de eerste 30 dagen helemaal gratis!

The post Analyse: Schrijver van Rich Dad Poor Dad: ‘Heftige beurscrash komt eraan, investeer nu in crypto’
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht