Sirin Labs Token ken je misschien wel vanwege de enorme opbrengst tijdens de ICO of vanwege het product waarmee ze de blockchain technologie toegankelijk willen maken voor jan en alleman. Mocht je SRN echter nog niet kennen dan ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel gaan we kijken waarom SRN zo’n gaaf project is, hoe het gaat met de Sirin Labs Token koers en de verwachting voor de toekomst. Door de belangrijkste factoren te behandelen hopen we je te helpen bij het opstellen van de Sirin Labs Token verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Sirin Labs Token crypto doen?

Wat is Sirin labs token?

Sirin Labs Token is het eerste bedrijf dat een smartphone op de markt heeft gebracht dat volledig rust op de blockchain technologie. Met een prijs van rond de 1000 dollar gaat het de concurrentie aan met Iphone en Samsung.

Sirin Labs Token bestaat al een tijdje en hebben in het verleden een andere telefoon gemaakt die ook op de blockchaintechnologie draaide. De “Solarin” smartphone werd in 2016 op de markt gebracht alleen was de prijs van 14.000 dollar. Dit was veelste duur waardoor maar een paar mensen het mobieltje kochten.

De smartphone waar we het nu over hebben heet “Finney”. Deze smartphone is erg handig voor de crypto-fanaten gezien de cold storage wallet. Een cold storage wallet is de veiligste manier om je coins te bewaren. De Finney gebruikt Android voor de gebruiksvriendelijkheid maar op de achtergrond zorgen ze met SIRIN OS er voor dat de smartphone de veiligste smartphone is die er bestaat.

Sirin Labs Token - Finney smartphone
Sirin Labs Token – Finney smartphone

Wat doet de Sirin Labs Token koers?

Wanneer we kijken naar de koers van SRN op Coinmarketcap dan zien we meteen een enorme stijging in januari 2018. Helaas zakte de waarde van SRN als snel en heeft het sindsdien niet meer de grote hoogtes bereikt als in het begin.

Dat is erg jammer want de start van Sirin Labs Token was erg spectaculair. De ICO die tussen 12 en 27 december 2017 werd gehouden was enorm succesvol. Er werd maar liefst 157 miljoen dollar opgehaald. Als je mee had gedaan aan de ICO kon je een SRN coin kopen voor 0,47 dollar. De actuele Sirin Labs Token crypto staat op een waarde van $ 0.003916.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Sirin Labs Token verwachting 2022 – 2027?

Sirin Labs Token richt zich volledig op de Finney en de sterke beveiliging van de smartphone. Naast de cold wallet die in de telefoon zit hebben ze ook een App Lock-functie. Hiermee kan je apps pas openen als je een code intoetst of je vingerafdruk gebruikt. Daarnaast is alle communicatie beveiligd en hebben ze voor de cryptoliefhebbers de Cointelegraph-app geïnstalleerd.

Zoals we weten is de Finney ontstaan vanuit het eerdere bedrijf die de Solarin heeft gemaakt. Het brein achter dit bedrijf is Moshe Hogeg. Deze man heeft veel ervaring en niet alleen met Blockchain-based smartphones. Hij was ook de oprichter van Mobli. Dit was een social media platform dat de strijd aanging met Instagram.

Wellicht dat hij tijdens zijn Mobli dagen erachter is gekomen hoe goed een celebrity kan werken voor het bekend maken van een product. Sirin Labs Token heeft namelijk niemand minder dan Lionel Messi als officiële ambassadeur.

Moshe Hogeg heeft samen met zijn partner in crime: Zivka Landau een mooi team samengesteld van 25 werknemers. Bijna alle werknemers komen uit Israël en dat is niet zo gek. Het land staat namelijk bekend om zijn technologische innovaties. De tech sector is een van de succesvolste sectoren van Israël.  

In de ideale wereld heeft Sirin Labs Token een groot ecosysteem gebouwd waar miljoenen mensen gebruik van maken met de Finney smartphone. Nu werkt het ecosysteem wel, alleen zijn er nog maar weinig deelnemers. Dit heeft veel invloed op de SRN waarde. Het is nu een utility token die weinig wordt gebruikt omdat er nog niet veel mensen gebruik maken van het ecosysteem.

SRN moet ervoor zorgen dat meer mensen het mobieltje aanschaffen en de SRN token gaan gebruiken. Mocht dit lukken dan zal dit goed uitpakken voor de SRN koers en leidt dit tot een hoge SRN koers verwachting.

* Currency in USD
Historical Price for Sirin Labs
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de SRN coin?

De Sirin Labs Token coin wordt ook wel een utility token genoemd. De token wordt gebruikt in het ecosysteem van Sirin Labs Token. Hieronder valt de SIRIN OS, de Finney smartphone, de Sirin DApp store en de fysieke Sirin Labs winkels.

Je kan bijvoorbeeld met de coin DApps kopen uit de DApp store van Sirin Labs Token. Het is als het ware een betaalmiddel. De coin kan ook op exchanges gekocht worden om er mee te handelen. Het handelen in SRN coins kan voor een positieve SRN koers verwachting zorgen.

Alhoewel er niet veel blockchainbedrijven zijn die smartphones maken heeft Sirin Labs Token wel degelijk concurrentie. Grote namen zoals Samsung werken zelf ook aan een ingebouwde cryptocurrency wallet.

Het is dus van belang dat Sirin Labs Token laat zien dat zij de veiligste optie zijn voor cryptocurrency houders. Mocht dit lukken dan kan dit gunstig zijn voor de Sirin Labs Token crypto verwachting.

Waar Sirin Labs Token kopen?

Voordat je overgaat tot het kopen van SRN is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in SRN? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van LiteBit. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

Het artikel Sirin Labs Token verwachting, wat gaat de SRN crypto doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!