StormGain introduceert handel in Internet Computer Protocol (ICP)

Als je een crypto goeroe bent, is het onmogelijk om niet van Internet Computer Protocol (ICP) gehoord te hebben. Direct na de officiële lancering sprong ICP de top 10 cryptocurrencies volgens CoinMarketCap binnen en bereikte gelijk een marktkapitalisatie van $53 miljard. En dat was pas de eerste dag van de lancering!

Maar waarom is er zo veel hype omtrent ICP? Waarom zijn mensen zo geïnteresseerd in deze crypto? Dat gaan we je in dit artikel vertellen.

Een korte blik op ICP

Volgens prijsvoorspellingen zou ICP in 2021 een van de beste kansen voor handelaren in crypto kunnen bieden. Dominic Williams noemde ICP zelfs “de derde grote innovatie in blockchain” na Bitcoin en Ethereum.

Dat komt omdat internet computer een geavanceerd gedecentraliseerd protocol is dat de kracht van individuele computers in één universum combineert. Het heeft een hoge volatiliteit wat lucratieve mogelijkheden biedt.

ICP staat nu genoteerd op StormGain, een handelsplatform dat zeer wordt gewaardeerd door de kwalitatieve kenmerken en diensten die het biedt. Het platform heeft daarom:

  • De titel van de eerste rente-aanbieder voor crypto handelaren van CoinMarketCap;
  • Een zetel in de Blockchain Association van de Financial Commission;
  • De titel van ‘cryptocurrency handelsplatform van het jaar’ van The European;
  • Voetbalclub S.S. LAZIO als officiële crypto handelspartner.

StormGain voordelen

StormGain is een ecosysteem dat alles bevat wat een handelaar en crypto liefhebber graag wil zien, waaronder:

  • Geen commissie – Handelen met crypto op StormGain is de meest betaalbare vorm die je op de markt kunt vinden. Alle winst is voor jou.
  • Premium handelssignalen – StormGain laat je weten wanneer het de beste tijd is om te handelen en welk paar je de meeste winst oplevert. Het platform houdt je ook op de hoogte van de veranderingen in de economische markt en andere belangrijke evenementen in crypto.
  • Opname voor fiat – Aangezien crypto nog niet in de mainstream is, biedt StormGain gebruikers de mogelijkheid om crypto in fiat op te nemen binnen een geautomatiseerde exchange.
  • Tot 300x hefboomtransacties – StormGain verhoogt je winst door je een grotere hoeveelheid crypto te geven om in te investeren.

En dat zijn pas enkele voorbeelden! Het ecosysteem heeft ook een demo handelsplatform waar je met $50.000 kunt leren hoe crypto werkt, het helpt nieuwkomers vertrouwd te raken met de handel in crypto. Dit alles-in-één crypto-platform overtrof in korte tijd veel concurrenten, en het is volkomen duidelijk waarom.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

The post Analyse: StormGain introduceert handel in Internet Computer Protocol (ICP)
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht