Toncoin (TON), een cryptomunt voortgekomen uit Telegram’s originele blockchain-ambities, is het onderwerp van deze analyse.

We richten ons op de koersverwachting voor TON, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Nieuwe instapkansen voor toncoin (TON)

Toncoin lijkt een kleine correctie te ondergaan na de recente sterke stijging. In de groene zone verwachten de analisten van Crypto Insiders dat TON zijn opwaartse trend kan hervatten. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Wij hebben de koersgrafiek van TON geanalyseerd en zien dat de koers recentelijk een top heeft bereikt rond de $7,46. Momenteel bevindt de koers zich in een correctieve fase en nadert een cruciale steunzone.

 

De groene zone tussen $6,20 en $5,57 komt overeen met de 0,5 en 0,66 Fibonacci-niveaus. Wij verwachten dat de koers in deze zone steun zal vinden en mogelijk een ommekeer zal maken. Als dit scenario zich voordoet, kan TON een nieuwe opwaartse beweging starten richting de vorige top en mogelijk hoger.

 

Op de lange termijn blijven we optimistisch. Als de koers de groene zone respecteert en een ommekeer laat zien, richten we ons op nieuwe hoogtepunten. Het is echter belangrijk om het koersverloop nauwlettend te volgen, omdat een doorbraak onder de steunzone verdere dalingen zou kunnen inluiden. Dan zouden we namelijk mogelijk nieuwe liquiditeit moeten ophalen rond de vorige bodem.”

Datum analyse: 14 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/7B1sZz7L/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Telegrams Toncoin (TON) kan vanuit groene zone weer hard stijgen verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!