TronSecure ,wat is het? Inclusief Give Away!

Wie zijn wij?
TronSecure wordt ondersteund door een visionair team afkomstig van Data Analytics Background. Deadlines stellen en bereiken is waar we van houden. Onder committen & Over Delivering onderscheidt ons van anderen. We verwelkomen jullie allemaal om deel uit te maken van iets dat we graag willen bouwen. Met jarenlange ervaring in Data Analytics en Data Mining, staan ​​we op één lijn met het bieden van de beste Digital Assets Consulting.

 

We zijn verheugd om de wereld een nieuwe manier te bieden om naar TRC10-tokens te kijken.
Het Bancor-protocol is een slim contractsysteem op de TRON-blockchain, dat geautomatiseerde wisselkoersen tussen tokens creëert op basis van de verhouding tussen TRX en token die wordt geïnjecteerd tijdens het maken van een paar.

In één geval is het gemakkelijk om een ​​contract te creëren en in te zetten om te beginnen met handelen, maar tegelijkertijd wordt een markt gecreëerd die zeer volatiel is. Een enkele grote koop- of verkooptransactie kan de tokenwaarde trekken of dopen.
Het kan een geval zijn waarbij je in slaap valt met 1 token: 1 TRX, en wakker werd om erachter te komen dat iemand zijn activa probeerde te verkopen en het token in bezit van jou dook in waarde naar 0,01 TRX.
En vice versa.

TronSecure streeft ernaar om TRC10-tokens op een OPEN BOOK-platform te brengen, waarbij het de echte gebruikers zijn die de koop- / verkoopprijs van de transactie bepalen.
Het zijn dus de mensen die de prijs van een asset bepalen en niet het netwerk.

TronSecure zal 10 ERC20-tokens toevoegen naast zijn TRC10-tokenlijsten met 10 tokens in de eerste fase, waar de lancering gepland is voor mei 2019. (Token-applicatie wordt vanaf 11 april 2019 geaccepteerd)
Een listing van een token is onderhevig aan het opheffen van de beoordeling van het project en het succesvol indienen van de listingkosten bij TronSecture.

Token Listing Details als volgt:

Listing fees ⏬
TRC10-tokens: 60.000 TronSecure
ERC20 Tokens: 1,8 BTC

Bovenste afbeelding alleen voor OPEN BOOK concept illustratie.

Wanneer kunnen we TRC20-listingondersteuning verwachten?
We zijn meer dan enthousiast om TRC20 aan boord te krijgen, maar we zullen TronSecure Hybrid Exchange in fasen naar het volgende niveau brengen.
TRC20 token Ondersteuning komt eraan in september 2019 na succesvolle uitvoering van ERC20 & TRC10 tokens op het netwerk.

HARPOON

HARPOON is een Lifetime Revenue (Winsten) sharing-token van TronSecure Hybrid Exchange.
De Exchange houdt een pool van 4% apart om te worden verdeeld onder degene die HARPOON- fiche bezit.
Het genoemde bedrag zal gedurende 6 maanden worden verzameld en zal forfaitair worden betaald (tweemaal per jaar).
HARPOON is alleen beschikbaar bij een ruil van 50.000 TronSecure-tokens voor de eerste 100 houders en zal daarna lichtjes in aantal toenemen.
Totale levering van HARPOON is 4k TOKENS.

RoadMap for TronSecure

Links om naar te verwijzen voor meer informatie:
Twitter
Website
Telegram
Medium

 

Deel dit bericht