Recent hebben onze analisten interessante ontwikkelingen ontdekt in de grafieken van zowel cardano (ADA) als vechain (VET).

Dit artikel richt zich op deze twee cryptocurrencies. Deze analyses werden al eerder gedeeld in onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Cardano (ADA) kan na een korte daling hard stijgen

Onze analisten geven aan dat cardano zich in een sleutelmoment bevindt, waarbij we de afsluiting van de grotere wave 5 benaderen. De koers heeft zich anders ontwikkeld dan verwacht; de correctie was niet zo diep als aanvankelijk gedacht, maar dat kan nog volgen.

Na het opmerken van een mogelijke B-wave, hebben onze analisten een koopzone voor cardano bepaald, die ligt tussen $0,28 en $0,53. Omdat deze zone vrij breed is, benadrukken onze analisten het belang van zorgvuldig risicobeheer.

Het plan van de analisten is om in de groene zone te overwegen hun ADA positie te vergroten. Zij verwachten namelijk vanaf deze zone weer een flinke stijging. Dit maakt ADA een zeer interessante munt voor april.

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yQoot1Wy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

VeChain (VET) biedt interessante koopkans

Het recente dalen van VET wordt door onze analisten juist gezien als een positief teken. Ze merken op dat de eerste en tweede wave nu voltooid lijken te zijn, wat een erg goed teken is op dit moment.

Deze daling heeft de koers precies naar onze groene koopzone geleid, die bepaald is aan de hand van de golden pocket van Fibonacci. Dit is een gebied waar we vaak veel steun vinden, en deze keer was die zone rond de $0,035.

Vanuit deze zone zien we dat de koers al mooi begint te stijgen. Onze analisten hebben nu een doel gesteld in de blauwe zone rond de $0,09, wat neerkomt op een stijging van bijna 100% vanaf de huidige prijs. Daarom blijven we optimistisch over wat er voor VET in het verschiet ligt deze komende periode.

Datum analyse: 29 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/8pK3EFHb/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Twee populaire crypto die in april de show kunnen stelen verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!