duurzaam crypto

maak teks tlogischer en beter; Het VeChain (VET) ecosysteem blijft zich op een indrukwekkende wijze doorontwikkelen. Het project heeft onlangs twee nieuwe tokens toegevoegd, genaamd B3TR en VOT3. De digitale munten zijn onderdeel van de lancering van het gedecentraliseerde organisatie platform VeBetterDAO.

Wat houdt de verandering in?

VeBetterDAO is een innovatief platform binnen het VeChain ecosysteem, gericht op het bevorderen van een cross-industrieel ecosysteem voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het legt de nadruk op duurzaamheid en het stimuleren van de adoptie van Web3-technologieën onder zowel bedrijven als individuele gebruikers.

Het B3TR-token speelt een centrale rol binnen VeBetterDAO door te functioneren als een beloningstoken. Het beloont gebruikers voor hun actieve deelname en betrokkenheid bij het platform, in lijn met de X-to-Earn strategie van VeChain. Deze strategie zorgt ervoor dat gebruikers beloningen ontvangen voor hun bijdragen aan het ecosysteem.

Aan de andere kant staat het VOT3-token, dat dient als het governance-token van VeBetterDAO. Bezitters van VOT3 hebben het recht om deel te nemen aan de besluitvormingsprocessen van het platform. Dit omvat stemmen op voorstellen die van invloed zijn op de ontwikkeling, beleidswijzigingen en andere cruciale beslissingen die de toekomst en de functionaliteit van het platform vormgeven.

Positieve vooruitzichten

Naast de fundamentele ontwikkelingen binnen VeChain, is er aanvullend positief nieuws. Technische analisten zijn uitermate optimistisch over VeChain, aangezien het een indrukwekkende waardestijging van 240% heeft laten zien sinds september vorig jaar, en een toename van 80% sinds het begin van deze maand. Hiermee bereikt VET zijn hoogste waarde in bijna twee jaar tijd.

Experts, waaronder crypto-analist EGRAG Crypto, menen dat VeChain nog veel meer groeipotentieel heeft. Gezien de historische prestaties in 2019 en 2021, waar VET respectievelijk met 5.892% en 14.638% groeide, speculeren sommigen dat de munt potentieel kan stijgen tot een waarde van $2.

Een cruciale factor in het recente succes van VeChain is de samenwerking met Walmart China, welke onlangs meer dan 200 miljoen transacties heeft verwerkt via het Walmart China Blockchain Traceability Platform. Deze prestatie benadrukt de effectiviteit van VeChain’s technologie voor het waarborgen van voedselveiligheid en het verbeteren van traceerbaarheid. Het illustreert tevens de praktische toepasbaarheid en waarde van blockchain-technologie.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om VeChain of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht VeChain zet vol in op duurzaamheid en lanceert twee nieuwe tokens verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!