Waar wordt OCTO (OctoFi) voor gebruikt?

Kan deze net zo hard stijgen als andere DeFi tokens?

OCTO (OctoFi), onlangs schreven wij een projectonderzoeksrapport over OctoFi. Een gedecentraliseerd financieringsprotocol dat tentakels gebruikt om duizenden kansen te verzamelen uit allerlei soorten gedecentraliseerde financieringsprotocollen en platforms, en biedt deze aan binnen één platform.

Als je geïnteresseerd bent in het project, raad ik je ten zeerste aan om het rapport hier te lezen: OctoFi (OCTO).

In die post benadrukten wij voornamelijk het platform, in plaats van hun eigen token ‘OCTO’. Wij schreven kort wat dingen over de token en gaven aan dat $45 een zeer interessante prijs was om OCTO te kopen.

Twee weken later handelt OCTO nu tegen $104, terwijl het nog steeds handelt tegen een marktkapitalisatie van maar $40 miljoen.

Dit zijn hele mooie korte termijn rendementen. Onze focus ligt echter op de lange termijn en wij geloven echt dat OctoFi een aanzienlijke acceptatie van DeFi-gebruikers en investeerders kan zien.

Ons is vaak gevraagd waar OCTO voor kan worden gebruikt, waarom het waarde heeft en wat volgens mij het langetermijnbeeld is voor het OctoFi-ecosysteem. Daarom schrijven wij dit bericht om dieper in het OCTO-token te duiken.

We nemen dit project  onder onze loep met als doel om jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

Waar wordt OCTO voor gebruikt?

OCTO wordt gebruikt in het hele OctoFi-ecosysteem en telt momenteel meer dan 3.750 unieke tokenhouders.

Aangezien OctoFi volledig gedecentraliseerd is:

  • OCTO is het token voor governancehulpprogramma’s, waarmee token holders voorstellen kunnen maken en erover kunnen stemmen, wat de toekomst van het platform bepaalt.
  • OCTO wordt ook gebruikt om exclusieve (platform) functies te ontgrendelen, en misschien is de meest interessante use case van allemaal voor speculanten:
  • ALLE vergoedingen die door het platform worden gegenereerd, worden verdeeld over alle tokenhouders!
OCTO (OctoFi) Fees

OctoFi platform

Dit is ongelooflijk interessant voor degenen die geloven dat OctoFi heeft wat nodig is om uit te groeien tot een massaal geadopteerd platform. Naarmate het gebruik toeneemt, nemen ook de totale gegenereerde vergoedingen toe!

Persoonlijk geloven wij sterk in de toekomst van OctoFi, zoals in onze vorige post al aangegeven was. Wij zijn daarom verheugd om te zien dat de community heeft besloten om OCTO + ETH-liquiditeit te openen die beloningen biedt, naast de bestaande OCTO + USDC-liquiditeit die beloningen biedt.

Dit werd onlangs aangekondigd. Ik (Marco) ben daarom van plan liquiditeit te bieden in OCTO + ETH om de LP-tokens in te zetten en nog meer beloningen te verdienen bovenop de platformdistributiekosten en prijsgroei die ik hoop te zien. Farmen begint op 18 februari, 8:08 uur UTC.

Tokenomics

OCTO is een ERC-20-token dat gedurende meerdere fasen door meerdere partijen is gecontroleerd (audit). Dit vergroot het vertrouwen in een anoniem team, dat voor meer transparantie heeft gezorgd dan wij bij veel gecentraliseerde projecten hebben gezien.

Totaal aanbod: 800.000 OCTO

Circulating supply: 350.000 OCTO

Locked supply: 210.000 OCTO

Tokens werden verkocht tijdens een bonding-curve midden / eind 2020 tussen $ 0,18-1,08. Dit betekent dat vroege bijdragers tot nu toe een aanzienlijk rendement hebben behaald. De huidige marktkapitalisatie is ongeveer $40.000.000.

Conclusie

Aanvankelijk maakte de prijs van de bondingcurve mij (Marco) bang om OCTO tegen het huidige prijsniveau te kopen. Omdat ik bang dat de vroege kopers hun winsten zouden nemen en op mij zouden dumpen. Ik ben me er echter ook van bewust dat de meeste van deze vroege kopers waarschijnlijk al winst hebben genomen. Bovendien veranderde het project / product aanzienlijk om beter aan de behoeften van de markt te voldoen.

De nieuwe benadering van het bouwen van een één-in-alles DeFi-platform trekt me erg aan, vergeleken met het eerder verwachte orakel. Dit laat zien dat het team rekening houdt met veranderingen / behoeften in de branche, flexibel en slim genoeg is om al deze dingen te bouwen. En bovendien doen ze dit op een kwaliteits- en snelheidsniveau dat ik zelden eerder heb meegemaakt.

Dit heeft me het vertrouwen gegeven dat ik zocht om een ​​langdurige OCTO-holder en platformgebruiker te worden. En ik kijk er naar uit om te zien met welke ontwikkelingen het team en de gemeenschap in de loop van 2021 komen. Door de marktkapitalisatie van $40 miljoen te vergelijken met andere platforms die op DeFiPulse worden getoond, weet ik hoe vroeg we nog zijn.

Vergelijkbaar met BADGER, BAKE en SPARTA, die wij al meerdere keren op onze website en social media kanalen gedeeld hebben.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Door Marco van den Heuvel

Het bericht Waar wordt OCTO (OctoFi) voor gebruikt? verscheen eerst op CryptoBieb.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht