XRP prijsvoorspelling: Ripple hierdoor alleen maar harder de lucht in

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Ripple hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Ripple?

Allereerst is het erg belangrijk om te weten dat er een verschil is tussen XRP, Ripple en RippleNet. XRP is de valuta die draait op het digitale betalingsplatform RippleNet, dat bovenop de gedistribueerde ledger ‘XRP Ledger’ staat. Hoewel RippleNet wordt beheerd door het bedrijf ‘Ripple’, is de XRP Ledger open-source en niet gebaseerd op blockchain, maar eerder op de eerder genoemde gedistribueerde ledger.

Het doel van XRP is om een ​​snel, goedkoper en beter schaalbaar alternatief te zijn voor zowel andere digitale activa als bestaande monetaire betalingsplatformen als SWIFT.

Laatste Ripple nieuws

Onlangs was te lezen dat Ripple weer een grote overwinning heeft behaald binnen hun rechtszaak. Deze overwinning heeft voor een flinke sprong in de prijs gezorgd voor XRP. Deze overwinning is bij whales ook niet onopgemerkt gebleven. Zij sloegen namelijk direct massaal in. Whale Alert heeft op Twitter zes verschillende transactie gemeld van minimaal 30 miljoen en maximaal 350 miljoen XRP die gekocht zijn door whales. In totaal is er in de afgelopen 24 uur voor ongeveer 663 miljoen XRP tokens opgekocht door deze grote investeerders.

Wat zijn de verwachtingen voor Ripple?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse XRP koers

In de Premium community van Crypto Insiders delen de technische analisten dagelijks nieuwe analyses. Zo hebben zij door de recente koersontwikkelingen ook een nieuwe XRP analyse gedeeld met alle leden in de Discord omgeving. Hierin is te zien dat XRP volgens de analisten op het moment erg bullish is. De koers vormt op het moment namelijk een WXY Elliott Wave patroon waarbij we nu de Y wave omhoog aan het vormen zijn. De koers is net uit de groene koopzone gekomen en heeft volgens de analisten dus nog een leuke stijging te maken.

Bovenstaande XRP analyse is op 30 september 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

XRP kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

The post Analyse: XRP prijsvoorspelling: Ripple hierdoor alleen maar harder de lucht in
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht