Wellicht heb jij als cryptohandelaar of aanstaande handelaar al wel eens gehoord van APENFT. APENFT is een multichain platform wat betekent dat APENFT crypto verbonden is aan en werkzaam is op meerdere crypto blockchains. De blockchains die APENFT gebruikt zijn de TRON blockchain, de Ethereum blockchain en de BSC blockchain.

APENFT crypto heeft zijn eigen NFTs. NFT is een afkorting voor niet-fungibele token. Dit betekent dat deze tokens niet in te wisselen zijn. De tokens zijn namelijk gekoppeld aan bijvoorbeeld digitale kunstwerken of digitale videospellen. Al enige tijd is de markt voor deze NFTs ontzettend populair waardoor veel handelaren investeren in deze vorm van crypto.

In dit artikel gaan we het hebben over APENFT. We gaan in op de use-case en de manier waarop APENFT crypto verschillende problemen rondom NFTs wil oplossen. We bekijken de APENFT crypto verwachting, de NFT koers verwachting en gaan in op het laatste APENFT nieuws. Wat gaat de APENFT koers doen?

Wat is APENFT?

Zoals eerder genoemd is APENFT een crypto die werkzaam is op meerdere blockchains en daarnaast deel uitmaakt van de NFT marktsector van de cryptowereld. Maar welke rol vervult APENFT precies op de cryptomarkt? In de wereld van cryptocurrencies biedt APENFT een veilige en efficiënte manier om NFTs op te slaan.

NFTs worden gedecentraliseerd opgeslagen met APENFT. Hiervoor maakt APENFT gebruik van de aTRC-721/ERC-721 tokenstandaard en het BitTorrent File System (BTFS). Met deze standaarden en dit systeem wordt de veiligheid, efficiëntie en decentralisatie van de opslagmethode gewaarborgd.

Veel opslagmethoden voor NFTs op de huidige cryptomarkten ervaren problemen op het gebied van hoge gaskosten en lage opslag- en laadsnelheden. APENFT heeft oplossingen gevonden voor deze problemen waardoor het platform lage gaskosten en hoge opslag- en laadsnelheden biedt. Dit kan het platform bieden dankzij de standaard die het platform gebruikt en het gebruik van BTFS.

Wat doet de APENFT koers?

De initial coin offering (ICO) van APENFT eindigde op 20 mei 2021. Tijdens deze ICO is het doel van APENFT behaald: er is maar liefst 2,640,000 dollar opgehaald door het verkopen van NFT munten. Tijdens de ICO was de waarde van 1 NFT gelijk aan 0,000000132 dollar. De actuele APENFT koers is $ 0.000000630123.

De eerste koersgegevens van NFT zijn gerapporteerd op 15 juni 2022. Hoewel de koers van deze relatief nieuwe crypto in de eerste uren niet goed presteerde, zag de koers op de dag van de beursnotering nog een gigantische prijsstijging.

De all time high van APENFT staat op een NFT waarde van $ 0.000008 en werd behaald op September 5, 2021. Het is dus 291 dagen geleden dat de koers van NFT zijn hoogtepunt heeft bereikt. Op dit moment heeft het cryptoproject een market cap van $ 174,386,082 en staat daarmee op plaats 171 van de grootste cryptoprojecten.

Als je succesvol wilt handelen in APENFT of wilt werken met APENFT is het belangrijk om de NFT prijs in de gaten te houden. Data van de koers geeft informatie over de prijs van de munt. Aan de hand van deze data kun je een NFT prijs voorspelling doen en zo de juiste handelsacties op het juiste moment uitvoeren, om optimaal te profiteren van je investering. Hieronder kun je de APENFT koersgrafiek vinden met informatie over de koers en NFT waarde.

Koersgrafiek:

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de APENFT verwachting 2022 – 2027?

Inmiddels is in dit artikel de use-case van APENFT behandeld. Als we kijken naar de marktsectoren waarin het cryptoproject actief is, dan kan het interessant zijn om de ontwikkeling van het project te volgen. Immers, als de markt en het team zich succesvol ontwikkelen, dan kan het project een erg goede investering zijn.

Als we kijken naar de APENFT prognose voor 2022 dan is het moeilijk om hier op korte termijn iets over te zeggen. Desalniettemin kan het project zich erg succesvol ontwikkelen op de korte termijn als het project bijvoorbeeld een nieuwe samenwerking start of als de populariteit van de marktsectoren waarin het project actief is stijgt.

Als we vervolgens kijken naar de verwachting voor 1970 dan kunnen we al iets meer zeggen over de ontwikkeling van het project. Immers, de volatiliteit van de koers over 5 jaar is waarschijnlijk minder dan over een dag verspreid. Als het project meer aanhangers krijgt en de problemen rondom de opslag van NFTs verhelpt, dan kan de koers van het project zich in de komende vijf jaar erg positief ontwikkelen.

Het is echter onmogelijk om exact te voorspellen wat de koers van de NFT coin gaat doen. Dit komt omdat er ontzettend veel verschillende factoren zijn die de ontwikkeling van de koers beïnvloeden. Desalniettemin is het belangrijk om in acht te nemen dat een grote prijsstijging niet ongewoon is voor NFT. In de eerste dag van de beursnotering steeg de koers namelijk al met 10,23%!

Er is niemand die het verloop van de koers van NFT exact kan voorspellen. Ook influencers en experts op sociale media kunnen dit niet. Daarom is het altijd belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de koers met behulp van de onderstaande historische koersdata om zo de voorspellingen van influencers en experts te controleren, of om je eigen NFT prijs voorspelling te doen.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for APENFT
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de NFT coin?

Als de prijs van NFT laag is dan is het verstandig om de munt in te kopen wanneer je deze wilt verhandelen of gebruiken op het APENFT netwerk. De munt van APENFT kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kan de munt gebruikt worden om te stemmen op de verschillende ontwikkelingsplannen voor APENFT, voor het ontvangen van beloningen en voor het ontvangen van NFT airdrops.

Als je wilt gaan handelen in de APENFT munt dan is het handig om de schaarste van de munt in de gaten te houden. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige supply van 277,080,562,500,000 NFT te vergelijken met de maximale supply van 999,990,000,000,000 NFT.

Wanneer je een goede NFT voorspelling wilt doen aan de hand van de APENFT waarde dan is het ook belangrijk om het verschil in APENFT waarde over tijd te bekijken. Door koersschommelingen kan de prijs van de munt namelijk fluctueren. In de laatste 24 uur was het prijsverschil van de NFT munt gelijk aan -2.69% en in de afgelopen 7 dagen was het prijsverschil 1.28%.

Waar APENFT kopen?

Er zijn verschillende online uitwisselingen waar je de APENFT munt kunt kopen. Eén van deze exchanges is Bitvavo. Bitvavo is een online uitwisseling waar je cryptocurrencies onderling kunt uitwisselen en waar je fiatvaluta’s kunt omruilen voor cryptocurrencies. Deze exchange kent een ruim assortiment aan verschillende cryptocurrencies waaronder NFT.

Bitvavo is een bekende en populaire exchange die wereldwijd door al miljoenen mensen wordt gebruikt. De exchange is eenvoudig in gebruik en daarom geschikt voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Dus wil jij beginnen met het handelen in NFT? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo en begin!

Geschikte exchanges Voordelen Rating Beginnen met traden
Bitvavo (☝ Onze aanrader) Onze aanrader en beste keuze in NL. De beste handelskosten en eenvoudig in gebruik 4,2/5 Naar exchange
Coinmerce Eenvoudige interface & staking 4,1/5 Naar exchange
Binance Grootste exchange ter wereld 2/5 Naar exchange

Het laatste APENFT nieuws

Dit artikel heeft inmiddels al verschillende aspecten van APENFT besproken. Er zijn verschillende factoren voorbij gekomen die invloed kunnen hebben op de NFT koers zoals de APENFT verwachting, de use-case en specifieke eigenschappen van APENFT. Tot slot is ook het laatste APENFT nieuws een belangrijke factor die de NFT waarde kan beïnvloeden.

Als je op de hoogte bent van het laatste APENFT nieuws zul je meer grip krijgen op de ontwikkeling van het project zelf en de ontwikkeling van de populariteit van het project. Het officiële Twitteraccount is een goede bron voor het laatste nieuws over APENFT.

Het artikel APENFT verwachting, wat gaat de NFT koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!