Bitcoin $ 15.000 volgend jaar.

Er is een man die gelooft in Bitcoin voor $ 15.000 en het is niet Tom Lee. De CTO van Bitpay verwacht dat Bitcoin de onrust zal overleven en zal terugkeren naar $ 20.000 in 2019. Het is onwaarschijnlijk dat de ICO-markt nieuw leven zal inblazen vanwege regelgevingsproblemen.

Sonny Singh, de hoofdcommissaris van Bitpay, denkt dat het volgend jaar een geweldige tijd zal worden. Dit omdat we veel institutionele producten zullen zien die gelanceerd worden door zulke Wall Street-giganten als Fidelity, BlackRock en anderen.  In het interview met Bloomberg Technology zei Singh dat we minder aandacht aan een prijs moeten besteden. En ons moeten concentreren op de ontwikkelingen achter de schermen. Hij gelooft dat Bitcoin volgend jaar zal terugkeren naar $ 15.000- $ 20.000.

“Bitcoin is wereldwijd mainstream geworden, het heeft een geweldige merkreputatie”, legt Singh uit

Hij voegde er ook aan toe dat de markt wacht op een nieuwe koers die wordt gecreëerd door de groeiende institutionele belangstelling voor digitale activa. Ondertussen is de heer Singh niet zo zeker over het lot van andere activa in verband met cryptocurrency, aangezien bedrijven hun financiële producten voornamelijk op Bitcoin bouwen die merkreputatie en massale netwerkeffecten genieten. Het is onwaarschijnlijk dat de ICO-markt de regelgevingskwesties van de SEC overleeft, volgens Singh.

“De ICO-markt is nu vrijwel dood. Geen van hen (ICO’s) zal overleven tenzij Bitcoin overleeft, “voegde hij eraan toe.

Ondertussen wordt Bitcoin verhandeld tegen $ 4.500 en wint het de afgelopen 24 uur rond de 2%. Het betekent dat de prijs zou moeten verdrievoudigen voordat deze het doelwit van Sonny Singh raakt. Maar zijn voorspelling is niet de meest optimistische die er is. De oprichter van Fundstrat, Tom Lee, verwacht tegen het einde van dit jaar Bitcoin te zien op $ 15.000. Terwijl Adam Back , medeoprichter van Blockstream, denkt dat een munt in tien jaar $ 250.000 of zelfs $ 500.000 zal kosten.