Crypto hodlers rennen weg wanneer Bitcoin daalt tot onder de $ 3.000

Bitcoin heeft nog geen dieptepunt bereikt naar mijn mening.Een beweging van minder dan $ 3.000 zal leiden tot paniekverkopen.

De markt voor cryptocurrency is vrijdag gekalmeerd, maar Bitcoin en alle belangrijke altcoins bevinden zich nog steeds in de rode zone en verliezen van 4% (IOTA) tot 13% (Bitcoin Cash). De ineenstorting vernietigde meer dan $ 700B, waardoor veel handelaars en investeerders in een slechte toestand verkeerden.  Cryptocurrency forums en chats zijn overspoeld met gesprekken over capitulatie van Bitcoin. Sommige hardcore gelovigen verwachten nog steeds een sterke rebound richting $ 15.000- $ 20.000 in de nabije toekomst. Of hun voorspellingen correct zijn, zal de tijd uitwijzen.

Ondertussen neemt Stephen Innes van Oanda Corps een tamelijk evenwichtige houding aan ten opzichte van de huidige situatie op de markt voor cryptocurrency . In het interview met Bloomberg zei hij dat de tijd om capitulatie aan te roepen nog niet is aangebroken.

“Er zijn nog steeds veel mensen in dit spel,” zei Innes, hoofd van de handel voor de Asia Pacific in Oanda, telefonisch vanuit Singapore. Als Bitcoin “instort, als we een run naar $ 3.000 beginnen te zien, zal dit ding een monster worden. Mensen zullen naar de afslagen rennen, “legthij uit.

Tegelijkertijd verwacht Innes dat BTC / USD in de nabije toekomst binnen de $ 3.500 – $ 6.500 range zal handelen. Op het moment van schrijven verandert Bitcoin $ 4,248, van de laagste in Azië, $ 4,090.