‘Bitcoin (BTC) bullmarkt top is nog lang niet bereikt,’ zegt bekende Nederlandse analist PlanB

Eind vorig jaar en de eerste paar maanden van 2021 werden we verwend met een constant stijgende bitcoin (BTC) koers. Prijsrecord na prijsrecord werd verbroken en the sky leek the limit te zijn. Nu handelen we echter al een tijdje zijwaarts en dus vragen sommigen zich af, wat dit het?

Uiteraard weet helemaal niemand wat bitcoin in de toekomst gaat doen. Toch denkt de Nederlandse analist PlanB dat het hoogtepunt van deze cyclus nog lang niet bereikt is. PlanB, die zijn verwachtingen baseert op het stock-to-flow model, zei het volgende op Twitter:

“Bitcoin is natuurlijk volatiel en kan met korte tussenpozen gemakkelijk 20% omhoog of omlaag gaan. Maar volgens zowel het S2FX-model als de on-chain signalen bevinden we ons nog lang niet aan de top van deze bullmarkt.”

Volgens zijn model zou die top ergens ver boven de $100.000 per BTC kunnen liggen. Het S2FX-model heeft tot nu toe standgehouden. Dit hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat de gestelde targets ook daadwerkelijk behaald gaan worden. Interessant is het wel!

De recente dip veroorzaakte een kleine opschudding op de markt. Meer dan een miljard dollar aan derivatencontracten werden geliquideerd. Veel traders grepen echter ook direct hun kans. Veel van hen besloten de dip namelijk te gebruiken als mooi koopmoment, blijkt uit deze data.

Terwijl het bij bitcoin misschien aan actie ontbreekt, zagen we vandaag een aantal altcoins hard stijgen. Harmony (ONE) werd gelanceerd door dit nieuws, terwijl Enjin coin (ENJ) de lucht in ging door dit nieuws. Nog genoeg actie op de markt dus!

The post Analyse: ‘Bitcoin (BTC) bullmarkt top is nog lang niet bereikt,’ zegt bekende Nederlandse analist PlanB
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht