Bitcoin (BTC) exchange Binance CEO heeft “bijna 100%” van zijn bezittingen in crypto zitten

In een recent interview met Bloomberg laat de CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao, weten dat veruit het meeste van zijn nettowaarde uit crypto bestaat. “Ik heb de voorkeur om geen dingen te bezitten [zoals vastgoed].” De CEO is hiermee een van de rijkste mensen op aarde die bijna al zijn liquide middelen in crypto heeft zitten.

Binance is ‘s werelds grootste exchange en wordt ook wel de Google van de cryptowereld genoemd. De gele reus heeft naast een exchange ook een gedecentraliseerde exchange en een lanceerplatform voor kleine projecten; Binance Launchpad genaamd. De native crypto van het Binance ecosysteem, Binance coin (BNB), vestigde vandaag nog een nieuwe all-time high (ATH) boven de $400, waarmee de altcoin een van de grootste cryptocurrencies van de markt is.

Kortom, Binance is een succesvolle crypto business. Ondanks de grote winsten die worden geboekt, heeft de CEO van het bedrijf vrijwel geen bezittingen. Bloomberg vroeg hem hoeveel van zijn nettowaarde eigenlijk in cryptocurrencies als bitcoin (BTC) zit:

“Ik zou zeggen waarschijnlijk bijna 100%. Ik heb geen fiat. De fysieke dingen die ik bezit, zijn waarschijnlijk te verwaarlozen in termen van mijn nettowaarde. Dit is dus een conceptverschuiving. Ik gebruik geen crypto om fiat te kopen; Ik gebruik geen crypto om huizen te kopen. Ik wil gewoon crypto bezitten. En ik ben niet van plan om mijn crypto in de toekomst in cash om te zetten.”

Zhao laat weten vooral waarde te hechten aan voldoende liquide middelen te bezitten. De CEO zou jaren geleden zelfs zijn appartement hebben verkocht om bitcoin te kopen. “Je kan een appartement huren of in hotel overnachten, dat geeft je veel meer liquiditeit.”

The post Analyse: Bitcoin (BTC) exchange Binance CEO heeft “bijna 100%” van zijn bezittingen in crypto zitten
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht