Bitcoin (BTC) koers stuitert van support, harmony (ONE) en andere crypto meer dan 20% in de plus!

De bitcoin (BTC) koers dipte gisteren en eergisteren terug onder de $58.000 en kwam zelfs even onder de belangrijke $56.000. Op dit moment toont de 4-uurs grafiek weer twee mooie groene candles. Is dit het begin van een verder herstel, of zakken we alsnog verder terug? Bij de altcoins zien we daarnaast een aantal harde stijgers, waaronder harmony (ONE).

Bitcoin (BTC) vindt steun bij $56.000, maar is het duurzaam?

Gisteravond was te zien dat bitcoin een low bereikte van $55.400. Op het moment van schrijven stijgt bitcoin weer iets waarmee de prijs van bitcoin nu $57.238 bedraagt op cryptocurrency exchange Coinbase. Hierbij valt op dat er tijdens de dip aardig wat groen handelsvolume te zien was, maar dat dit nu weer een beetje stilvalt.

Mocht deze stuiter uitmonden in een verder herstel dan ligt bij $58.000 het grote obstakel om te doorbreken. Naast dat dit prijsniveau de afgelopen weken vaker steun en weerstand bood, bevindt zich hier nu ook de 50-Moving Average (MA) op de 4-uurs grafiek.

Naar beneden blijft de $56.000 nog steeds het belangrijke prijsniveau om in de gaten te houden in het geval we opnieuw afdalen. De volgende halte hieronder zou waarschijnlijk in eerste instantie bij de 50-dagen MA liggen. Die is op dit moment bij $54.500 te vinden.

Enjin coin (ENJ) en harmony (ONE) stijgen hard

Bij de altcoins zien we weer een aantal harde stijgers! Een van de hardste stijgers van de markt is de crypto van het non-fungible token (NFT) project Enjin coin (ENJ). Die staat maar liefst 20,7% in de plus. De stijging heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het nieuws dat crypto exchange Coinbase de altcoin gaat toevoegen aan zijn platform.

1inch (1INCH) is tevens een altcoin die toegevoegd zal worden door Coinbase en stijgt daardoor hard. De nummer 100 van de markt staat op dit moment 20,2% in het groen.

Een altcoin die ook zo’n 20% in waarde stijgt, maar niet door Coinbase is toegevoegd, is harmony. De nummer 69 stijgt waarschijnlijk door het nieuws dat de gedecentraliseerde exchange Sushiswap nu ook op het blockchain-platform van Harmony te vinden is.

The post Analyse: Bitcoin (BTC) koers stuitert van support, harmony (ONE) en andere crypto meer dan 20% in de plus!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht