Bitcoin Meester/Bitladon op Blockfolio!

Zoals we allemaal weten is Bitcoin Meester zowel onder zijn nationale als internationale naam nadrukkelijk op de deur van verschillende concurrenten aan het kloppen.  Op social media is bekend gemaakt dat zij zich in 2019 tussen het gezelschap van vele concurrenten gaan mengen op CoinMarketCap.

In principe hebben zij daar alle papieren al voor binnen. Maar voordat het zover is, willen zij eerst een listing op Blockfolio afdwingen! Een listing op blockfolio krijg je niet zomaar. Dit moet gebeuren door middel van stemmen. Zo kan Blockfolio polsen of er genoeg animo is om er ook daadwerkelijk gebruik van te maken.

Nu, op het moment van schrijven, zijn er al 115 stemmen en staat Bitcoin Meester, onder de internationale naam Bitladon, in de top 10.

Dit is een mooie plaats tussen de grote namen, maar om een beetje een goede indruk achter te laten zal Bitcoin Meester toch minimaal in de top5 moeten staan!

Naast Litebit staat er nog geen enkele Nederlandse exchange/broker op Blockfolio. Na de Blockfolio app staan er nog een aantal leuke dingen op het programma. Zoals al eerder gezegd staat CoinMarketCap op de planning maar ook Delta app en CoinGecko. Het belooft een mooi jaar te worden voor Bitcoin Meester met nog meer toevoegingen van coins/tokens, een eigen app voor zowel IOS en Android en nog een aantal spannende nieuwe dingen!

Wat is Blockfolio?
Blockfolio is een mobiele applicatie waar de waarde van de eigen munten bijgehouden kan worden. Dit gebeurt door middel van API’s. Dit is uiteraard wel na het invoeren van de munten
die je in je bezig hebt. Hiermee kan je altijd de waarde van je munten controleren, waar je ook bent!

Wil je Bitcoin Meester ook helpen om op Blockfolio te komen? Stem dan nu via de onderstaande link.

Stem nu: https://feedback.blockfolio.com/exchange-requests/p/bitladon

Deel dit bericht