Cardano komt met Lace: Een nieuwe light wallet

Cardano’s (ADA) ontwikkelingsteam, Input Output, heeft een nieuwe light wallet gemaakt met de naam Lace. Het ontwikkelingsteam heeft aangegeven dat deze wallet een aantal interessante nieuwe functionaliteiten biedt. Het hoofddoel van de wallet is natuurlijk een plek bieden waar gebruikers hun cryptocurrencies kunnen beheren, opslaan en versturen.

Het team heeft ook extra hun best gedaan om de wallet er mooi uit te laten zien. Lace is zo ontworpen dat zowel leken als ervaren investeerders de wallet snappen en er goed gebruik van kunnen maken. 

Funcationaliteiten van de Cardano wallet

Ook zijn er een aantal functionaliteiten speciaal ontworpen voor de interoperabiliteit, wat wil zeggen dat gebruikers verschillende blockchains kunnen gebruiken naast alleen die van Cardano. 

De interoperabiliteit is het belangrijkste onderdeel volgens de ontwikkelaars, zij gaan eerdaags beginnen met het implementeren van andere side chains en de connectie maken met de andere blockchains. Lace moet uiteindelijk een wallet worden waarop de investeerder alles kan doen.

Zo willen de ontwikkelaars bijvoorbeeld ook de mogelijkheid bieden voor investeerders om al hun non-fungible token (NFT) in op te slaan in één omgeving, waardoor zij al hun digitale activa in een plek hebben zonder dat zij op een derde partij hoeven te vertrouwen. 

Web3 oplossing in een overzicht

Deze light wallet wil de vervanger worden van alle andere oplossingen en zorgt ervoor dat het gehele Web3 in een plek komt. Het doel is ook om Web3 gemakkelijk voor iedereen te maken. 

Over het algemeen zal het platform er dus voor zorgen dat gebruiken hun digitale activa als cryptocurrencies en NFT’s erin kunnen opslaan en dat gebruikers gemakkelijk gedecentraliseerde applicaties (DApps) kan verbinden om Web3 weer wat gemakkelijker te maken.

Al met al was de primaire focus van de ontwikkelaars om een wallet te ontwerpen die niet alleen met het Cardano netwerk verbonden kan worden maar ook met Ethereum (ETH) netwerk. Op het moment is alles nog in testfase, echter zal het project vrij snel in de implementatiefase terecht komen. 

The post Analyse: Cardano komt met Lace: Een nieuwe light wallet
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht