Constantinople komt eraan, wat betekent het voor ETH?

  • De markt wacht op de belangrijkste ETH-netwerkupdate.

  • ETH / USD is kwetsbaar voor nieuwe periodes van volatiliteit.

Een belangrijke update van het Ethereum- netwerk, bekend als Constantinople, vindt plaats op 27 februari. Het zou een aantal essentiële veranderingen moeten doorvoeren die zullen resulteren in meer energie-efficiënte en snellere mijnbouw, evenals een lagere beloning voor mijnwerkers.

Soms wordt Constantinople een hardvork genoemd; Ethereum-ontwikkelaars en de maker van Ethereum Vitalik Buterin noemen dit liever een update.

“IMO de Ethereum-community zou moeten overwegen om de terminologie van @ zcashco te gebruiken om dingen als Constantinople” netwerkupgrades “te noemen en” fork “te reserveren voor splitsingen die 2+ levensvatbare ketens achterlaten. Teveel mensen vragen me de laatste tijd waar ze hun niet-Constantinople-munten kunnen dumpen … “zei hij in januari.

De update was oorspronkelijk gepland in oktober 2018, maar het team moest de implementatie minstens twee keer uitstellen (in oktober en in januari 2019) vanwege de onthulde kwetsbaarheden in de code. Onlangs kwam er weer een insect opduiken, maar het probleem lijkt onbelangrijk.

Een andere vertraging zal waarschijnlijk de neerwaartse druk op ETH verhogen, terwijl de succesvolle update de prijs naar $ 200 zou kunnen duwen.

De kans is groot dat de reactie op de update van korte duur is. Volgens Leonid Matveev van Waves worden cryptocurrency-prijzen in dit stadium beïnvloed door algemene marktsentimenten in plaats van door fundamentele factoren die specifiek zijn voor afzonderlijke projecten.

Afgezien van dat, zijn experts van mening dat een netwerkupdate een natuurlijk proces is, wat betekent dat het minder relevant is voor het prijsvormingsproces. De speculatieve aard van de cryptocurrency markt en de onbekende uitkomsten van het evenement maken beleggers echter nerveus en verhogen de prijsvolatiliteit.

ETH / USD verandert van eigenaar voor $ 148,00 en wint de afgelopen 24 uur meer dan 3%. De eerste weerstand komt op $ 150,00. Zodra het is gewist, komt de recente high van $ 151 in beeld.

 

 

Bron: fxstreet.com

Deel dit bericht