Het is weer zover. Een nieuwe ronde van het spel waarmee je kans maakt om op de whitelist te komen voor de allereerste NFT-cryptopostzegel van PostNL is aangebroken. Vorige week werd de eerste hint gegeven in het raadsel en het is vandaag tijd voor de tweede ronde. Speel mee en wellicht bemachtig jij een plekje op de felbegeerde whitelist.

NL Crypto Stamp

De Crypto Chase van PostNL is in samenwerking met Crypto Insiders opgezet om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden met zekerheid een unieke NFT-cryptopostzegel, de NL crypto stamp, kunnen bemachtigen wanneer deze op 2 september in de pre-sale gaat. De oplage is beperkt en vergelijkbare acties in andere landen hebben uitgewezen dat de NFT-cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank gaan.

Je kunt zo’n plekje op de whitelist in handen krijgen door mee te spelen aan een spel; de Crypto Chase. Elke week zal er door PostNL een hint gegeven worden over het dier dat op de NL crypto stamp te zien zal zijn. Mocht je het goede antwoord weten na het bestuderen van de hints, dan kun je dus kans maken op de NFT-cryptopostzegels!

Vorige week werd de eerste hint bekend gemaakt. Mocht je de aftrap van de Crypto Chase toevallig gemist hebben, dan kun je je hier nog inlezen.

Typisch Nederlands

De postzegel serie Typisch Nederlands had in 2020 het thema ‘Woningtypen en gevels die kenmerkend voor ons land zijn.’ In de uitgifte van 4 januari stond de stolpboerderij centraal. De vierkante stolpboerderij met piramidevormig dak ontstond halverwege de 16e eeuw in Noord-Holland. Kenmerkend voor dit Nederlandse boerderijtype is dat het hele boerenbedrijf – mensen, dieren en oogst – onder één dak werd samengebracht.

NFT_crypto_stamp_hint2
Afbeelding 1: De tweede hint in de Crypto Chase

Een dier dat op om rond deze boerderij leeft zou zomaar het beest op de postzegel kunnen zijn!

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef je antwoord door!

Volgende week volgt een nieuwe hint

Dat betekent dat we ondertussen alweer op de helft zijn van de Crypto Chase en er nog slechts twee hints zullen volgen. Wellicht wordt het antwoord langzaam duidelijk, maar misschien heb je nog meer hints nodig om tot het juiste antwoord te komen. Dat is helemaal geen probleem, het gaat er namelijk om dat je aan het einde van het spel het verband tussen de verschillende hints kunt leggen.

De derde hint zal over precies over een week hier op Crypto Insiders verschijnen. Houd de website dus goed in de gaten!

Voor meer informatie over de NL Crypto Stamp kun je hier klikken.

The post Analyse: De tweede ronde van de PostNL Crypto Chase. Speel mee en maak kans op unieke NFT-cryptopostzegels
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!