Dogecoin analyse: DOGE koers kon hard stijgen, maar dit lijkt voorbij

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin doet het erg goed de afgelopen tijd. Dat heeft natuurlijk met de overname van Twitter door Elon Musk te maken. De miljardair is een bekend fan van dogecoin en heeft met zijn tweets vorig jaar de prijs vaker hard laten stijgen. Nu hopen fans dat dogecoin functionaliteiten de volgende stap zijn voor Twitter.

De analisten van Crypto Insiders zijn echter minder enthousiast over de koers van de cryptocurrency. Zij vrezen dat DOGE weer flink kan dalen en dat legden zijn gisteren als volgt uit aan de leden uit de Premium omgeving:

“DOGE is erg mooi in onze rode zone terechtgekomen. Zoals aangegeven in de vorige koersupdate, verwachten wij in deze zone veel weerstand. DOGE kan dit eerst opnieuw testen, maar we verwachten dat de koers de komende tijd omlaag zal bewegen. Dogecoin kan naar onze verwachting in de richting van de groene zone dalen, oftewel een prijs tussen de $0,0607 en $0,0657.”

Alhoewel de DOGE koers vandaag weer groene cijfers laat zien, is het maar de vraag of dezelfde top als enkele dagen geleden bereikt wordt. Het is een duidelijk teken van de grote weerstand die in dit gebied ligt en waarom de daling erg aannemlijk is.

Bovenstaande DOGE analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend keken de analisten van Crypto Insiders ook naar de ripple (XRP) grafiek. Het viel de analisten hier op dat de XRP koers precies in de verwachte verkoopzone is gekomen en daar ook tegen veel weerstand aanlopen. Dat kan betekenen dat XRP vanuit hier ook een flinke daling gaat maken.

Dogecoin kopen of verkopen?

Overweeg jij DOGE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Dogecoin analyse: DOGE koers kon hard stijgen, maar dit lijkt voorbij
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht