Dogecoin, litecoin, apecoin, chainlink en fantom stijgen ’t hardst

De crypto markt startte deze week gelijk in het rood, maar de meeste koersen konden afgelopen nacht enigszins herstellen. Vrijwel alle crypto uit de top 100 kleuren groen vandaag en we hebben meerdere sterke stijgers ertussen zitten.

Echter is het sentiment nog altijd zeer laag en de angst zeer hoog in de markt. De slechte macro-economische toestand geeft weinig ruimte en de problemen na het FTX fiasco blijven alsmaar opstapelen. Toch stijgt de totale marktkapitalisatie met 2,1% naar $874 miljard.

Bitcoin terug in bekend bereik

Bitcoin (BTC) dipte deze week even naar $16.000, maar herstelde afgelopen nacht en komt inmiddels voorzichtig weer uit in hetzelfde bereik als vorige week: tussen de $16.500 en $16.700.

Ondertussen staan echter miners zo zwaar onder druk dat we de eerste tekenen zien van capitulatie en dat kan voor meer verkoopdruk zorgen. De BTC prijs komt momenteel op $16.520 uit en staat daarmee vandaag 1,8% in de plus.

Ethereum stijgt weer iets sterker dan bitcoin

Ethereum (ETH) blijft vooralsnog volatieler dan bitcoin. De koers daalde de laatste tijd harder, maar steeg afgelopen nacht ook weer sterker. De ether koers vond steun rond $1.170 en schoot tegen vanochtend naar $1.215, een stijging van maar liefst 3,8%.

Dogecoin en litecoin sterkste stijgers grootste crypto

De rest van de crypto top kleurt ook groen, al liggen de percentages iets lager. Binance coin (BNB) stijgt met 3,2% naar $304 en ripple (XRP) stijgt met 2,5% naar $0,393. Polygon (MATIC) en polkadot (DOT) stijgen beide met 2,4% en cardano (ADA) staat slechtst 1,9% in de plus en komt op $0,312 uit.

Toch hebben we nog twee uitzonderingen. Dogecoin (DOGE) maakte weer een flinke sprong, mogelijk nog steeds vanwege Elon Musk en Twitter hype. DOGE stijgt met 7,3% en komt weer boven $0,1 uit. Ook litecoin (LTC) presteert weer sterk. De LTC koers piekte vanochtend op $77,4 na een stijging van 6,3%.

Fantom, chainlink, houbi en apecoin sterkste stijgers crypto top 100

In de top 100 vinden we vandaag een handjevol nog sterkere stijgers. Zo staat bitcoin sv (BSV) vandaag een dikke 8% in de plus en komt op $42,6 uit. Apecoin (APE) staat zelfs 8,1% in de plus en stijgt naar $4,14.

Daarnaast heeft huobi token (HT), de crypto van de gelijknamige exchange, weer zijn rally hervat, al ligt de prijs nog niet zo hoog als in het weekend. De HT koers stijgt met 9,4% naar $6,85 en staat maar liefst 44% in de plus ten opzichte van een week geleden.

De aller hardste stijger uit de top 100 crypto is vandaag fantom (FTM). Dat lijkt met een nieuw bericht van de controversiële ontwikkelaar Andre Cronje te maken te hebben. De FTM koers komt momenteel op $0,215 uit en staat daarmee vandaag maar liefst 13% in de plus.

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Dogecoin, litecoin, apecoin, chainlink en fantom stijgen ’t hardst
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht