Emimen verkoopt berg aan NFT’s, steeds meer beroemdheden doen aan de rage mee

Alhoewel de rage omtrent non-fungible tokens (NFT’s) iets lijkt af te zwakken, springen alsnog steeds meer beroemdheden aan boord. Klik hier om meer te lezen over wat NFT’s precies zijn, of bekijk deze parodie van Saturday Night Live:

Marshal Mathers, beter bekend als Eminem, heeft nu ook zijn eerste NFT’s verkocht. De rapper heeft afgelopen weekend een berg aan digitale verzamelkaarten verkocht. Ook werden twee animaties verkocht voor $5.000 elk waarvan 100 exemplaren zijn verkocht. Daarnaast zijn een meerdere honderden Eminem actiefiguren verkocht voor $313 per stuk.

Eminem veilt ook een enkele NFT van een animatie genaamd “Stan’s revenge.” Het hoogste bod ligt momenteel op $41.600, maar er is nog 12 uur te gaan in de veiling en we zien vaak de biedingen in de laatste minuten snel omhoog stijgen. Mathers meldt het volgende erover:

“Ik verzamel al sinds ik een kind was, van stripboeken tot honkbalkaarten tot speelgoed, en ook elk rapalbum op cassette dat ik in handen kon krijgen. Voor mij als volwassene is er niet veel veranderd … Ik heb geprobeerd een aantal van die collecties uit die tijd in mijn leven opnieuw te creëren, en ik weet dat ik niet de enige ben.”

Model en actrice Emily Ratajkwoski verkoopt volgende maand een bekende foto van haar via een veiling op Christie’s als NFT. Ze meldt op Twitter dat zij met behulp van NFT’s weer controle terug kan krijgen over haar imago, hoe deze wordt verkocht en wie eraan verdient.

Ook de Amerikaanse rockband Weezer waagt zich aan deze nieuwe markt en verkoopt een NFT op 28 april, maar opvallend zal dat niet op Ethereum (ETH) zijn:

The post Analyse: Emimen verkoopt berg aan NFT’s, steeds meer beroemdheden doen aan de rage mee
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht