Fantom (FTM), een snel en schaalbaar blockchain-platform ontworpen om beperkingen van traditionele blockchains te overwinnen, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FTM, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig analyses en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse fantom (FTM) koers

Fantom heeft de afgelopen maand een enorme stijging gemaakt, maar moest daarna corrigeren. Daar hielde de analisten van Crypto Insiders al rekening mee, legden ze onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“De FTM koers heeft zijn opwaartse beweging precies afgesloten in de blauwe weerstandszone die we hadden gemarkeerd, tussen de $1,10 en $1,16. We hadden al voorspeld dat de derde wave van het Elliott Wave-patroon hier zou eindigen en dat er mogelijk een correctie zou volgen. 

 

Deze correctie is iets dieper uitgevallen dan we aanvankelijk dachten. Nu we het hoogtepunt van de derde wave hebben gezien, kunnen we redelijk goed voorspellen waar de koers naartoe gaat. We verwachten dat de koers zich zal bewegen tussen de $0,85 en $0,95, hoewel het iets lager kan uitvallen. Dit wordt naar verwachting onze nieuwe steunzone.

 

Vanuit deze zone verwachten we nog een laatste stijging te zien voordat er een grotere correctie plaatsvindt.”

Datum analyse: 29 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/g5ACWmRz/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Fantom (FTM) bereidt zich voor op nieuwe stijging, maar correctie loert verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!