Is Bitcoin enorm overgewaardeerd? Miljardair en “obligatiekoning” Jeff Gundlach denkt van wel!

De Bitcoin heeft meer dan 30% van zijn all-time waarde verloren en blijft het moeilijk hebben. Maar zelfs bij deze lage Bitcoin koers denkt miljardair en obligatiekoning Jeff Gundlach dat de cryptocurrency zijn huidige waarde beslist niet waard is. Gundlach heeft zijn gedachten over Bitcoin gedeeld door te zeggen dat het digitale activum enorm overgewaardeerd is.

Bitcoin enorm overgewaardeerd

Gundlach ziet Bitcoin kopen op dit moment als de verkeerde investering. Dat komt omdat steeds meer Bitcoin beleggers uitstappen, waardoor de waarde daalt en het digitale bezit veel riskanter wordt.

Aan de andere kant waarschuwde de miljardair niet tegen het kopen van Bitcoin. In feite gelooft Gundlach dat tegen een bepaalde prijswaarde Bitcoin inderdaad een goede investering kan zijn. Hij raadt aan Bitcoin te kopen bij een koerswaarde van rond $25.000.

Bitcoin was niet het enige crypto-actief dat Gundlach in zijn interview aanstipte. De miljardair richtte zich bovendien op NFT’s. Dit is een snelgroeiende markt die in een kwestie van 12 maanden van obscuriteit is opgeklommen tot een van de grootste markten binnen het crypto veld.

Hij definieerde dat de expansie van NFT’s te snel ging en, net als Bitcoin, “handelaren op gigantische doses steroïden” financierde.

Gundlach deelde verder mee dat, voor wat het kopen van NFT kunstwerken of andere NFT items betreft, hij alleen hoge kwaliteit zou kopen. Dit omdat want deze NFT eigendommen zeer gestaag in waarde kunnen toenemen.

Op dit moment zitten de monetaire markten wachten op een telefoontje van de Fed. De miljardair en obligatiekoning waarschuwde dat de Fed het financiële systeem in een recessie kan sturen als ze de financiële dekking verscherpt. Niet alleen heeft dat een enorme impact op de traditionele geldmarkt, maar ook op de cryptomarkt.

Het artikel Is Bitcoin enorm overgewaardeerd? Miljardair en “obligatiekoning” Jeff Gundlach denkt van wel! verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht