Oprichter Crypto Capital Venture begrijpt paniek omtrent cardano niet

Het nieuws dat cardano (ADA) van de handelsbeurs eToro wordt gehaald voor Amerikaanse klanten sloeg in als een bom op de markt. De ADA prijs ging onderuit en de interesse in de ontwikkeling was niet alleen in de Verenigde Staten groot. Maar volgens de oprichter van Crypto Capital Venture ligt de focus te veel op dit nieuws terwijl er ook juist goed nieuws is!

Cardano door de een verwijderd, maar door de ander toegevoegd

Terugblikkend op het nieuws omtrent eToro en cardano; vanwege “bedrijfsgerelateerde overwegingen in de veranderende regelgeving,” heeft eToro, een handelsbeurs zoals Bitvavo, besloten ADA en TRON (TRX) van zijn platform te verwijderen. Het is niet precies duidelijk waarom het bedrijf besloot dit te doen, ADA heeft namelijk nooit eerder echt problemen met toezichthouders of regelgevers gekend.

eToro is niet per se een enorme speler op het vlak van cryptohandel. De focus ligt volgens Dan Gambardello, oprichter van crypto-investeringsfonds Crypto Capital Venture, dan ook veel te veel op dit nieuws. Hij verwijst in een tweet naar ander, juist positief nieuws. De Europese exchange Bitstamp heeft ADA namelijk juist toegevoegd op zijn platform:

“Voor de duidelijkheid. Cardano is onlangs genoteerd aan een grote cryptobeurs (Bitstamp) die $513 miljoen per dag in volume genereert, maar het enige dat ik zie is negatief nieuws over het feit dat Cardano wordt geschrapt van een kleine beurs (etoro) die slechts $67 miljoen genereert.”

Cardano oprichter reageert op nieuws

Ook de oprichter van het project, Charles Hoskinson, is het nieuws natuurlijk niet ontgaan. Hij reageerde onlangs in een video op zijn YouTube-kanaal. Daarin zei hij dat Cardano “op dit moment nog niets heeft ontvangen. Geen regelgevende gebeurtenis, geen dagvaarding, niets van geen enkel regelgevend orgaan, geen dreigingen met rechtszaken, geen van deze zaken.”

Het blijft dus vooralsnog onduidelijk waarom eToro ADA gaat verwijderen. Hoskinson denkt dan ook dat de actie te maken heeft met liquiditeitsproblemen bij eToro.

The post Analyse: Oprichter Crypto Capital Venture begrijpt paniek omtrent cardano niet
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht