Soms komen mensen een beetje te laat op het feest. Nadat al het plezier is afgelopen. Dat is hoe sommige nieuwkomers in de crypto wereld zich vaak kunnen voelen. Ze hebben verhalen gelezen over dramatische stijgingen van BTC en ETH, en dan DOGE en LINK, en ze willen hier ook graantje meepikken. Het probleem is dat ze denken dat ze te laat zijn. Maar het goede nieuws is: dat zijn ze niet.

Een grote fout die deze nieuwkomers maken is het investeren in dezelfde tokens waarmee zij hun fortuin al hebben verdiend. Het is logisch dat mensen die zich aangetrokken voelen tot crypto’s vanwege de verhalen over het rijk worden van de Bitcoin eerst in BTC willen investeren. Maar dat is niet de juiste psychologie om hiermee om te gaan. Je kunt niet ergens aan beginnen als het bijna aan de top staat. En zelfs als BTC nog een lange weg te gaan heeft voordat het zijn echte prijspunt bereikt (het kan nog steeds veel stijgen), het heeft gewoon niet meer de ruimte om te groeien die het ooit had. Zelfs als het $100k per munt bereikt, is dat “slechts” ruwweg 5 keer je geld op basis van de huidige prijzen. Dat is niet hoe een nieuwe generatie van crypto miljonairs uit het niets wordt gemaakt.

Dus om echt te slagen, moet je vanaf de bodem betrokken raken bij het volgende project. Je moet op zoek naar een token dat zijn bloeiperiode nog niet heeft gehad en nog een hoop ruimte heeft om te groeien. Dit is riskant, omdat veel kleine projecten verdwijnen. Maar het is niet onmogelijk, en crypto rijkdom is niet gemaakt zonder risico.

En er is één project dat het potentieel heeft om enorm te groeien, maar dat zich nog in een zeer vroeg stadium bevindt. Het staat nu nog in voorverkoop, dus nu kan het perfecte moment zijn om te kopen. Dat project is Uniglo.

Uniglo (GLO)

Het zeer geloofwaardige team achter Uniglo heeft een geweldig systeem vanaf de grond opgebouwd. En nieuwkomers in de token krijgen de perfecte kans om te genieten van hun groei met GLO, helemaal vanaf de bodem. Met GLO krijgt je verbeterde tokenomics dankzij een ongelooflijk dual-burn mechanisme dat helpt het aanbod te beperken. GLO heeft ook volledige asset-backing van een reeks producten, waaronder NFT’s en echt goud, die helpen om het een van de meest solide munten te maken. Een crypto die organisch zou moeten blijven groeien, maar niet te afhankelijk is van één asset of vatbaar is voor over-speculatie en pump and dumps. Dat is waarom analisten GLO op dit moment geweldig vinden, en waarom u dat ook zou moeten doen.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin steeg vorig jaar snel naar een prominente plaats in de cryptowereld. Deze populariteit steeg dankzij een leger van gepassioneerde fans, een sterke marketingcampagne via sociale media en de steun van bekende namen zoals Elon Musk. Hij gelooft dat DOGE de crypto van het volk is en een antwoord biedt op grote problemen in de sector zoals trage snelheden en hoge transactiekosten. Hoewel het misschien een beetje laat is om deze hype opnieuw mee te maken met DOGE, heeft het nog steeds een sterke positie in de industrie.

Chainlink (LINK)

Chainlink is ook een enorm crypto succesverhaal gebleken. Maar als je de winsten wilt ervaren die LINK ooit had, moet je misschien ergens anders kijken. Het is nog steeds een aanbevolen project, maar niet zo aanbevolen als GLO.

GLO heeft alles wat de fiat en crypto werelden nu nodig hebben. Dat is waarom het sterk wordt aanbevolen. Het zou uw kans kunnen zijn als u LINK en DOGE hebt gemist.

 

Ontdek hier meer:

Doe mee aan de voorverkoop: https://presale.uniglo.io/register 

Website: https://uniglo.io 

Telegram: https://t.me/GloFoundation

Discord: https://discord.gg/a38KRnjQvW 

Twitter: https://twitter.com/GloFoundation1


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Uniglo (GLO) is jouw kans als je Dogecoin (DOGE) en Chainlink (LINK) hebt gemist
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!