Win gratis kaarten voor het grootste Bitcoin evenement in Europa!

Op 12, 13 en 14 oktober zal in de Westergasfabriek in Amsterdam het grootste bitcoin (BTC) evenement van Europa plaatsvinden. De knapste koppen binnen de wereld van bitcoin zullen aanwezig zijn om te praten over alles wat met bitcoin te maken heeft. Ben jij geïnteresseerd om dit unieke evenement bij te wonen? Crypto Insiders geeft een aantal gratis kaarten weg!

De grootste bitcoin conferentie van Europa

Drie dagen lang zal de Westergasfabriek in het teken staan van de koning der cryptocurrencies. De grootste bitcoin-conferentie ter wereld, die al jaren wordt georganiseerd door Bitcoin Magazine, zal nu ook in Amsterdam neerstrijken. De agenda voor het evenement staat tjokvol met grote namen die hun visie zullen delen over de huidige staat en de toekomst van bitcoin.

Onder de sprekers zijn een aantal belangrijke personen binnen de Europese crypto industrie en deskundigen op het gebied van bitcoin en crypto. Kortom, het zal in Amsterdam drie dagen lang volledig bol staan van de ‘crypto-beroemdheden’.

Het hoofdthema op de conferentie is ‘Hyperbitcoinisatie’ met als doel om ook het Europese continent te inspireren en te overtuigen van de potentie van bitcoin. Daarnaast zullen alle laatste technologische ontwikkelingen uitvoerig worden besproken door de hoog aangeschreven sprekers. 

De verwachting is dat er zeker 5.000 mensen per dag op het evenement af zullen komen en hiermee zal het de grootste bitcoin conferentie van Europa zijn. Het plan van de organisatie is om dit aantal de komende jaren te laten stijgen tot maar liefst 150.000 bezoekers verspreid over heel Amsterdam!

Hoe krijg je toegang?

De Bitcoin Amsterdam Conference is in principe voor iedereen met interesse in bitcoin toegankelijk. De kaartjes voor algemene toegang tot het evenement zijn beschikbaar vanaf €250. Unieke VIP-tickets gaan over de toonbank voor een aanzienlijk hoger bedrag van €3.000, maar deze kaarten komen natuurlijk met een heleboel extra privileges.

Mocht jij dolgraag aanwezig zijn op de conferentie, maar is het prijskaartje toch wat aan de hoge kant? Crypto Insiders geeft ook een aantal kaarten weg in een giveaway! Daarnaast kunnen geïnteresseerden met een kortingscode via Crypto Insiders ook 15% korting krijgen op de toegangsprijs met kortingscode PRESS15.


.

Tot in Amsterdam op 12, 13 en 14 oktober!

The post Analyse: Win gratis kaarten voor het grootste Bitcoin evenement in Europa!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht