Analist Michael Moro voorspelt dat Bitcoin verder zal vallen!

Michael Moro, de handelschef van Genesis Trading en Genesis Capital, verklaarde in een interview met CNBC’s Squawk on the Street:

“Je zult echt [de vloer] niet vinden tot je het niveau van 3K hebt bereikt. Het is echt moeilijk. Er zijn kleine niveaus van weerstand.We hebben het 4000-niveau de afgelopen dagen twee keer getest, maar ik denk echt dat er niet veel is in de mid-3s. ” 

Bovendien suggereert Moro de investeerders om alleen in de markt te investeren als ze echt toegewijd zijn aan het succes van Bitcoin op lange termijn. Want voor de volgende high zal het token een aanzienlijke hoeveelheid turbulentie doormaken.

De belangrijkste marktanalist bij Think Markets UK, Naeem Aslam, gaat akkoord met het sentiment en is van mening dat BTC ongeveer $ 3.500 zal inkopen. Aslam legt uit:

“Bitcoin zal waarschijnlijk nog lager gaan na een mislukte poging om boven het $ 4.700-niveau te breken. De regelgevende omgeving verstikt de stieren en de beren worden wild. Het is waarschijnlijk dat de prijs het niveau van $ 3.800 of zelfs $ 3.500 zal raken als het huidige momentum aanhoudt. “

Een andere analist, Jani Ziedens, een analist bij CrackedMarkets, vertelde MarketWatch :

Zoek naar de verkoop om door te zetten in de komende paar dagen, maar een terugslag van $ 3,5k-ish die naar $ 5k terugkeert is waarschijnlijk. Hoewel dat niet zo veel klinkt, gezien de nieuwste tuimeling, is een sprong van $ 3,5k naar $ 5k een uitbetaling van bijna 50% voor slechts enkele dagen werk. Dit is niet voor bangeriken, maar er zullen mooie beloningen zijn voor degenen die bereid zijn te springen aan boord van het onvermijdelijke stuiteren. “

Bitcoin-markten zullen snel worden opgenomen

Bitcoin-stieren hebben blijkbaar al hun hoop gevestigd op het nieuwe jaar. Om hun voorspellingen te onderbouwen citeren ze dat de toenemende institutionele interesse zoals Bakkt en Fidelity de neerwaartse trend zou kunnen keren. Interessant is dat onder de verschillende redenen die worden genoemd voor de dalende trend van de huidige markt , Bakkt ook de release van hun Bitcoin-product tot 24 januari 2019 uitstelt . Met dat in de wacht slepen de analisten graag de uiteindelijke release als een van de redenen die een overweldigend positieve impact op de markten zullen hebben.

Een andere belangrijke ommekeer wordt verwacht wanneer Fidelity Investments, een van ‘s werelds grootste traditionele makelaarsfirma, een institutioneel gericht cryptocurrency-investeringsplatform zal lanceren . De bedoeling om live te gaan in 2019, zal het platform helpen bij het uitnodigen van een instroom van institutionele financiering in de markten voor cryptocurrency.

Moro vermeldt in zijn discussie met CNBC dat:

“Dit is ongeveer de vijfde of zesde 75-procent-plus drawdown die we hebben gezien in de 10-jarige geschiedenis van bitcoin. En dus als je die [lange termijn] -lens hebt, dan geloof ik niet dat institutionele beleggers er uiteindelijk echt iets om geven waar de prijs van bitcoin eindigt in 2018, simpelweg omdat ze de dingen drie tot vijf jaar bekijken. ”