De week zit er weer op! De cryptomarkt zag deze week weer een aantal interessante ontwikkelingen. In dit artikel zetten we de grootste ontwikkelingen op een rijtje. Zo begin jij goed geïnformeerd aan een nieuwe week.

Bitcoin (BTC) hodlers blijven holden, aanbod neemt af

Deze week zagen we meerdere berichten omtrent de bitcoin (BTC) balansen van exchanges die steeds kleiner worden. Steeds meer bitcoins stromen weg bij exchanges doordat investeerders ze voor de lange termijn vast willen houden op een veilige plek. Zo stroomde er op 7 mei nog binnen een uur tijd $700 miljoen aan bitcoins weg.

Daarnaast kwam Glassnode met een rapport waarin het dit fenomeen onderbouwt. Uit data blijkt namelijk dat holders hun bitcoin nog steeds vasthouden. Zal dit de reden zijn voor een nieuwe stijging omhoog en misschien zelfs naar $100.000?

Ethereum (ETH) zet records neer

De grootste altcoin op de markt heeft een goede week achter de rug. Ethereum (ETH) brak record na record. Op het moment van schrijven staat het prijsrecord op $3.981. Afgelopen maandag handelde de ETH prijs nog $1.000 lager. Aansluitend op het vorige nieuws neemt ook het aanbod van ethereum op de beurzen verder af.

‘Honderden Amerikaansen banken omarmen bitcoin’

Tot slot stelt New York Digital Investment Group (NYDIG), onderdeel van de grote vermogensbeheerder Stone Ridge, dat de komende maanden honderden Amerikaanse banken bitcoin aan zullen gaan bieden aan hun klanten. Staan we dan echt nog pas aan het begin van de bullmarkt?

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, elke doordeweekse dag een video analyse ontvangen van onze analist Michiel en meekletsen met onze gedreven Insiders community? Word dan Insider! Probeer de eerste 30 dagen helemaal gratis uit.

The post Analyse: Bitcoin (BTC) exchange balansen slinken, ethereum (ETH) stijgt hard en meer nieuws van deze week!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!