Deze maand hebben ze NEO-CLI 2.9.0 uitgebracht. Het opmerkelijkste kenmerk van NEO 2.9.0 is dat het het Akka-framework word gebruikt. Het Akka-framework gebruikt het Actor-model om de beperkingen van traditioneel object georiënteerd programmeren.

 

NEO-CLI

Neo komt ook met het NEO-CLI update die vele extra functies toevoegd in de vorm van plug-ins, gericht op het verbeteren van de veiligheid, stabiliteit en flexibiliteit van NEO-knelpunten. Gebruikers kunnen de extra modellen kiezen zonder omslachtige opdrachten te hoeven invoeren om NEO-CLI te starten. Dit zal helpen om veel handmatige fouten te voorkomen, en de bewerkingen van het openen van een wallet of het krijgen van toepassingslogs zijn vereenvoudigd, wat het implementeren van knooppunten handiger maakt.

Een ander kenmerk is dat de toepassingslogs worden opgeslagen in de vorm van levelDB, waardoor het aantal toepassingslogs sterk is verminderd en het probleem met de “out of inodes” op Linux is opgelost. U kunt meer informatie over deze updates vinden op de volgende link: https://medium.com/neo-smart-economy/latest-advances-on-neo-operational-perspectives-58d306ba2e41.

 

Lees ook het NEO 3.0 met 100.000 tps artikel

CNEO en CGAS

Met de groei van het NEO-ecosysteem is een toenemend aantal gedecentraliseerde applicaties (dApps) geïmplementeerd op de NEO-blockchain, waarvoor een diverse reeks activasoorten nodig is. Als reactie op verzoeken van de gemeenschap heeft NGD CNEO en CGAS ontwikkeld, twee contractactiva die NEO en GAS, twee globale activa, op dezelfde manier in kaart brengen als NEP-5 slimme contractequivalenten. CNEO en CGAS zijn gemaakt omdat NEO’s UTXO-activa (NEO en GAS) niet gemakkelijk kunnen worden gebruikt door slimme contracten. Door NEO en GAS om te zetten naar NEP-5-equivalent, kunnen ontwikkelaars toegang hebben tot volledige slimme contractfunctionaliteit en gebruik maken van de NEO- en GAS-tokens binnen toepassingen. CNEO en CGAS kunnen overeenkomstig worden geruild tegen NEO en GAS in een verhouding van 1: 1 en zijn volledig terugbetaalbaar.

Uitgevoerde updates

 

NEO Desing contest

De NEO Creative Design Competition werd officieel in september gelanceerd. Het evenement wordt georganiseerd door NGD en roept de gemeenschap op om website- en pictogramontwerpen te maken die de NEO-filosofie van “Smart Economy” weerspiegelen. Een prijzenpot van US $ 30.000 staat voor het grijpen en inzendingen zijn open tot 14 oktober. Meer informatie is te vinden op http://neo.org/design.html.

 

Dit zijn de belangrijkste punten van de afgelopen maand, lees hier het volledige artikel