House of nakamoto

The house of Nakamoto opent filiaal in Amsterdam

The House of Nakamoto is een Oostenrijks project dat newbies helpt bij het betreden van de cryptocurrency-wereld. En heeft nu een  2e winkel in Amsterdam geopend.

De Amsterdamse vestiging fungeert als een informatiecentrum en een winkel voor producten die verband houden met cryptocurency’s. Ook is er onderdak aan een geïmproviseerd Bitcoin-museum. Bezoekers kunnen de basisprincipes van cryptocurrencies leren en advies krijgen van gekwalificeerde consultants. Ze kunnen hier ook hun eerste wallet en wat cryptocurrency kopen waaronder bitcoin.

House of nakamotoDe aangeboden starterskit bevat een boekje met een uitgebreide, maar gemakkelijk te begrijpen inleiding tot Bitcoin. Ook zit een Ledger en een bitcoin-cadeaubon van 15 euro in begrepen.

Het huis van Nakamoto werd begin 2017 opgericht in Wenen, een andere populaire Europese toeristische bestemming. De hoofdwinkel bevindt zich in een druk winkelgebied van de Oostenrijkse hoofdstad. Het wordt geadverteerd als een winkel voor bitcoin, maar de mensen achter het project zeggen dat liefhebbers van cryptocurrency en experts het kunnen gebruiken om meningen, ideeën en kennis uit te wisselen.

De winkel in Amstedam is hun 2e filiaal. Van alle Nederlandse en Belgische steden heeft Amsterdam naar verluidt het meeste aantal functionele bitcoin-geldautomaten, met twaalf machines, die een groot aantal beschikbare digitale munten ondersteunen.

House of nakamoto    House of nakamoto

De winkel bevind zich op Oude Spiegelstraat 3, 1016 BM Amsterdam. Dit is een kleine 8 minuten lopen vanaf de Dam. Op de website is het filiaal nog niet toegevoegd maar daar zal binnenkort verandering in komen