Stratis (STRAT) Wordt Independent Software Vendor voor Microsoft

Het Stratis (STRAT) platform heeft de samenwerking met Microsoft aangekondigt en heeft nu een silver partnership status.

Dit  door een Certified Independent Software Vendor (ISV) te worden van Microsoft. Stratis is een zeldzaam project dat gebruik maakt van Microsoft-technologieën voor haar blockchain-oplossingen. Ook om blockchain-oplossingen te schrijven in C #, de programmeertaal van Microsoft.

Deze samenwerking komt op een kritieke en ook spannende tijd voor Stratis. De diensten die het centrale Stratis Platform vormen, inclusief smart contracts zullen in de komende paar maanden worden uitgebracht. Stratis Group Ltd. is het eerste blockchainbedrijf met hun eigen cryptocurrency om op deze manier met Microsoft samen te werken. Deze samenwerking zal helpen het beste te maken van unieke posities binnen de Microsoft-softwareomgeving.

We beschouwen deze stap als slechts de eerste stap in het verbeteren van onze bestaande relatie met Microsoft en we streven ernaar om in de nabije toekomst Gold Partner te worden!

Gold Partnership

Alle elementen van het Stratis-ecosysteem zijn gebouwd met behulp van Microsoft-technologieën, wat betekent dat de applicaties op het Stratis-platform onderdeel zullen zijn van het .Net-ecosysteem. Stratis is nu Silver Partner en hoopt de komende maanden op Gold Partnership.

Naast de Microsoft-samenwerking heeft de eerste op Stratis gebaseerde ICO, Gluon, de samenwerking met LG aangekondigd:

 

 

 

 

Deel dit bericht