Coin uitgelicht: Universa – Blockchain van de toekomst?

Universa Coin!

Universa is een  blockchain-cryptoprotocol met de nadruk op tokenisatie en contractuele overeenkomsten. Het maakt gebruik van een contractuitvoeringsmachine en een gedistribueerd grootboek. De Universa Nodes primaire functie is om contracten uit te voeren en de staat te verifiëren. Waar traditionele blockchains overwegend handelen in valuta, is Universa ontworpen om symbolische representatie van alles te ondersteunen. Zoals paspoorten en instapkaarten, bustickets of taxitarieven. Dit kunnen cadeaubonnen, vouchers of lidmaatschapskaarten voor sportscholen zijn. U kunt een token maken dat uw eigendomsakte vertegenwoordigt, of alleen de sleutels van het huis.

In Universa is toestemming om nieuwe blokken te maken afkomstig van deelname als een gelicentieerd node. In plaats van te wachten tot een nieuw blok wordt gedolven, kan een verandering van status op elk moment plaatsvinden. En worden geverifieerd door een vertrouwde speler en door consensus worden goedgekeurd. Elk afzonderlijk contract onderhoudt zijn eigen ketting van staat (Smart Contract Chain – C-keten). Dus een contract kan asynchroon acties uitvoeren zonder andere contracten te blokkeren of beïnvloeden. En de gecombineerde veranderingen van toestand vormen samen een gerichte acyclische grafiek (“DAG”) die de blockchain zelf vormt.

Universa – digitale asset voor apps en contracten

Het is de snelste en meest schaalbare digitale asset waarmee realtime contracten en apps overal ter wereld mogelijk zal zijn. UTN biedt een enorm potentieel voor schaalbaarheid met meer dan 10.000 transacties per seconde. Dat is duizenden malen meer transacties dan Bitcoin. Als we het over de snelheid hebben, is Universa Digital Asset 60 keer sneller dan Ethereum. Om nog maar te zwijgen van Bitcoin.

Team van Universa

Het Universa team staat onder leiding van Alexander Borodich. Borodich is een Russische investeerder en digitale media strateeg. Daarnaast heeft hij onder andere ervaring als marketingdirecteur en heeft hij wereldwijd in meer dan 70 projecten geïnvesteerd. In 2014 is hij onderscheiden met de “business angel of the year” award als een van de meest belovende ondernemers binnen Rusland. Het team bestaat verder uit een groot team van 17 ontwikkelaars en UX specialisten, 3 projectmangers en een behoorlijk aantal kwaliteitsmanagers.

Roadmap

universa

 

Escrow lock

Met de escrow-lock van een transactie met twee partijen is het mogelijk om een transactie vrij te geven wanneer beide partijen hun betalingen hebben geboekt. Op deze manier kan de centrale crypto-naar-crypto transacties vergemakkelijken of zelfs e integreren met een effectenmakelaar om andere soorten effecten te verhandelen, met behulp van UTN, fiat of een ander digitaal activum als betaling

Universa partnership met Apexfree

ApexFree is een platform voor end-to-end integratie  van softwareproducten, technologieën, services, en robots. ApexFree heeft $ 7 miljoen geïnvesteerd in Universa. Als onderdeel van de overeenkomst zal ApexFree Platform Services worden geïntegreerd met de Universa Blockchain Platform-oplossing.

 

Laatste nieuws Q & A

Zeer interesant aangezien er gesproken word over een Nederlandse bank, namelijk de ING Bank.

Prijs en exchanges

De prijs van Universa op dit moment is $ 0,004425 USD.  0,00000070 BTC en 0,00002250 ETH.
Tekoop op o.a Coinbene, Livecoin, Cobinhood en Ethfinix. Bij Coinbene is op dit het meeste volume.

 

Meer informatie over Universa

Website: https://universa.io/
Twitter: https://twitter.com/Universa_News
Telegram:https://Uplatform
Whitepaper: Universa Blockchain Platform Whitepaper

Deel dit bericht